Logo de la Universdad de Valencia Logo Unidad de Cultura Cientifíca y de la Innovación - Cátedra de Divulgación de la Ciencia Logo del portal

Oberta la inscripció a sis xarrades d’especialistes de l’IFIC per a centres de secundària

  • 4 octubre de 2022
seu IFIC

Els temes que es podran triar d’entre els proposats per l’Institut de Física Corpuscular (IFIC) per al curs 2022-2023 són Física de Partícules en el LHC, Física Nuclear, Astronomia mitjançant partícules (astropartícules), Cosmologia, Física Quàntica i Intel·ligència Artificial.

La inscripció és per a les primeres 50 sol·licituds (amb llista d’espera), i tota la informació està en https://indico.ific.uv.es/event/6804/.

Aquestes xarrades estan subjectes a la disponibilitat del personal investigador de l’IFIC i per això es planteja proposar dates. Enguany, les xarrades, a diferencia d’altres anys, seran presencials, encara que no es descarta l’opció telemàtica.

L’Institut de Física Corpuscular és un centre mixt del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i la Universitat de València, líder en investigació experimental i teòrica en física de partícules, astropartícules i nuclear. És un centre pioner a Espanya en la investigació experimental dels constituents de la matèria, amb una trajectòria que va arrancar en la dècada de 1950.