• Agenda mòbil UV

Júlia y Clara Andrés. L'eix Radical

Júlia i Clara Andrés

Fecha: 19 de julio de 2019 de 22:30 a 00:00. Viernes.

 

Lugar de realización: Casa de la Marquesa (Paseo Germanias, 13. Gandia)

 
Descripción:

Actividad enmarcada en Las noches en el Jardín de la 36 Universitat d'Estiu de Gandia: "Drets arreu del món".

Partint d’un curiós i precís fenomen matemàtic, Júlia i Clara Andrés presenten nou projecte musical en comú: L’Eix Radical. Una idea que naix arran de la gravació del senzill ‘Punt Vernal’ per al Volum 5 de Hits With Tits, amb Hidden Track Records, emmarcant dues propostes artístiques dins d´un intercanvi de melodies i harmonies paral·leles.


Mai les ciències exactes havien estat relacionades amb la música d’una forma tan explícita, des de l’atzarós encontre a la precisa fórmula resolta. La música d’autora allunyada de tecnologies multiplicant-se amb el dream pop més còsmic, i viceversa, demostrant una vegada més que l’ordre dels factors no altera el resultat. Un resultat que sorprendrà per la seua simetria natural.

 
Organiza:

Centre de Gandia de la UV.

www.uv.es/cig

 

Contacta: cig@uv.es

 
Más información:
 
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies