• Estudiants del Campus de Tarongers UV
Jornada informativa a Brussel·les sobre Salut H2020

Lloc: Brussel·les. Data: 8 de desembre de 2017 (jornada Salut ), 7 de desembre de 2017 (cerca de socis, compra pública innovadora)

 

El proper 7 de novembre de 2017 està prevista la publicació de la convocatòria corresponent a 2018 del repte social de Salut, canvi demogràfic i benestar d'Horitzó 2020, el programa marc europeu de recerca i innovació (H2020).

La Comissió Europea ha organitzat, doncs, una jornada informativa dedicada a aquesta convocatòria, que se celebrarà el 8 de desembre de 2017 a Brussel·les. La inscripció s'obrirà en els propers dies.

 

De manera complementària a la jornada, la xarxa de Punts de Contacte Nacionals del tema Salut d'H2020 ha organitzat un esdeveniment de cerca de socis que tindrà lloc un dia abans, el 7 de desembre, a Brussel·les. Està previst que la inscripció s'òbriga el mes d'octubre.

 

D'altra banda, se celebrarà el mateix 7 de desembre a Brussel·les una sessió paral·lela sobre compra pública innovadora en el sector de la salut, limitada a 80 participants (per ordre de inscripció). La inscripció està oberta.

 

 

Data d'actualització: 13 de setembre de 2017.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies