University of Valencia logo Logo University of  Valencia Logo del portal

Obert el termini de sol·licitud de beques Santander Universidades per a participar en ARTemprén, un concurs d'emprenedoria en art contemporani i patrimoni cultural dotat amb 10.000 € en ajudes per a implementar les idees de l'estudiantat de la UV.

Ja pots realitzar la preinscripció i sol·licitar la teua beca Santander Universidades per a participar en la segona edició d'ARTemprén. El concurs d'emprenedoria en art contemporani i patrimoni cultural que organitza la Universitat de València mitjançant la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) amb el suport de Santander Universitats i la col·lecció Martínez Guerricabeitia.  
 
En la primera edició vàrem comptar amb la participació de 20 equips i 51 persones que van seguir un programa formatiu en emprenedoria pionera en el sistema universitari espanyol en el qual les persones participants van obtenir un certificat de tècniques i eines d'emprenedoria en art contemporani i patrimoni cultural. ARTemprén destaca pel seu enfocament innovador, ja que el programa té com a objectiu premiar el disseny d'un prototip de producte o servei que posar en el mercat. 
 
En la fase final del concurs, una Comissió d'Avaluació va seleccionar els tres projectes guanyadors, que van rebre un premi de 5.000 € per al primer seleccionat i dos premis de 2.500 € cadascun per al segon i el tercer seleccionat, destinats a la implementació de la idea. A més d'aquests premis, els equips guanyadors compten amb el suport del programa de mentoring  de la Universitat de València   per a continuar desenvolupant el projecte. 
 
Entre les sol·licituds rebudes en la primera edició trobem estudiants de totes les àrees de coneixement, entre elles els graus en Història de l'Art, Enginyeria Telemàtica, Enginyeria Informàtica, ADE, Economia, Infermeria, Negocis Internacionals, Farmàcia, Física, doble grau en Dret i Ciències Polítiques; i els màsters universitaris en Història de l'Art, Gestió Cultural, Patrimoni Cultural, Biodiversitat, Nous Periodismes i Comunicació, Intel·ligència Artificial, Professorat d'Educació Secundària, Criminologia i Prevenció, així com doctorats en Història de l'Art, Geografia i Història i Educació, a més dels títols propis d'Expert Universitari en Startup Management i d'Expert Universitari en Mercat i Gestió de l'Art Contemporani. 
 
Tota la informació sobre el concurs ARTemprén es pot consultar en la seua pàgina web. 
 
Sol·licita la teua beca en la plataforma de Santander Universidades en el següent enllaç: http://app.becas-santander.com/program/becas-santander-artempren-universitat-de-valencia-2023