Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

.
.

Estudiants d’alt rendiment acadèmic participen en la 5a edición de Ciència ARA, organitzada per la Delegació per a la Incorporació a la Universitat

  • 10 de juliol de 2015
Estudiants en el laboratori de química general

Programa d’activitats científiques orientades a l’enriquiment curricular i desenvolupament d’altes capacitats dels estudiants.

Programa d’activitats científiques que pretén respondre a la demanda de centres de secundària que plantegen la necessitat d'atendre estudiants amb altes capacitats i/o alt rendiment a través d'activitats que afavorisquen el seu enriquiment curricular i el desenvolupament de les seues capacitats. Concretament, la demanda actual que han fet els centres és per a estudiants de batxillerat en les modalitats de Ciències i de Ciències de la Salut.

En aquesta cinquena edició de Ciència ARA, se han oferit diverses activitats en el Campus de Burjassot-Paterna. Els estudiants seleccionats han tingut l’oportunitat de fer pràctiques en la Planta d’Aquaris i en els Hivernacles del Servei Central de Suport a la Investigació Experimental (SCSIE), en la Facultad de Química han treballat en el “Revelat d’empremtes dactilars i detecció de drogues” i en la Facultat de Farmàcia han tingut l’oportunitat de  “Analitzar l’orina i determinar elements anormals i infecció urinària. També han fet l’estudi de la flora cutània”.

El programa de Ciència ARA podrá ampliarse en funció de la demanda del centres de batxillerat i/o de la propia oferta  dels centres de la Universitat de València.

Mès información en www.uv.es/incorporaciouv
 

Llista d'enllaços: