Universitat de ValènciaFacultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

La Facultat d’Economia celebra el I Fòrum de Turisme

  • 14 de setembre de 2016
forTUR_VLC

El 27 de Setembre és el dia oficial fixat en el calendari de les Nacions Unides per a destacar el valor social, cultural, polític i econòmic del turisme. Amb motiu d'aquesta celebració, la Facultat d’Economia se sumarà enguany al Dia Mundial del Turisme amb la primera edició de forTUR_VLC, I Fòrum de Turisme.

forTUR_VLC pretén convertir-se en un espai de referència en l'àmbit acadèmic del turisme per al nostre territori. Estructurat en dos espais diferenciats, aspira a allotjar en un mateix fòrum a investigadors, empreses, institucions i estudiants interessats en el sector turístic.

L'espai Work Tourism es concep com una zona expositiva, on administracions públiques, associacions professionals, empreses i institucions del sector puguen presentar-se i mostrar les seues ofertes de pràctiques i ocupació.

A més, Think Tourism, que donarà lloc al debat, es divideix en dos vessants: taules-col·loqui al matí i focus groups en les sessions de vesprada. En les taules-col·loqui, on participaran de 5 a 6 persones, moderades per un PDI, es reflexionarà sobre els grans temes que preocupen al sector turístic, amb grans figures de l'àmbit polític i empresarial.

En la sessió de vesprada, s'organitzaran grups de treball que, sota la metodologia del focus group, reuniran a un conjunt d'actors rellevants entorn d'una determinada temàtica, amb l'objectiu de realitzar un diagnòstic rigorós que culmine en una exposició dels reptes als quals s'enfronta cada col·lectiu. Les conclusions del focus group aspiren a ser la matèria primera informativa per a la presa de decisions empresarials, així com per al disseny de la política turística per part de les administracions públiques, els qui rebran un exemplar de les mateixes.

Programa

Llista d'enllaços: