Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

El Levante U.D., Valencia C.F. i Valencia Basket Club participaran en una Jornada en la FdE

  • 1 d’abril de 2017
Image de la noticia

El pròxim 7 d'abril a les 10:00h, la Sala Sánchez Ayuso acollirà la Taula Redona moderada pel professor de la FdE Álvaro Tomás, “Estratègia i Màrqueting Esportiu”.

Intervindran Alberto Gil, Director de Comunicació del Levante U.D.; Víctor Luengo, Director de Marketing del Valencia Basket Club i Damiá Vidagany, Director de Màrqueting del Valencia Cf.

Finalitzada la taula redona, tindrà lloc el lliurament al Degà de la Faculta d’Economia, José Manuel Pastor, d'una samarreta de cada equip amb el número 50, commemorant així el 50 Aniversari de la FdE.

Emissió en directe del programa " Gran Deportivo " de Radio Esport València

Posteriorment, de 12:00h a 15:00h, el Saló de Graus acollirà l'emissió en directe del programa "Gran Deportivo " de Radio Esport València, presentat per Edu Tamarit, dirigit per Julio Insa i amb la col·laboració de Carlos Martínez, Víctor Quilis, Dani Meroño i María Caballero.

El programa analitza l'actualitat entorn dels equips de la nostra ciutat, posant l'accent en el Valencia C.F., Levante U.D., Valencia Basket. Entrevistes, tertúlia, anàlisi de partits i jornades: tot el que succeeix en les diferents disciplines esportives de la nostra ciutat tenen cabuda en aquest programa.

Al mateix temps s'obri una finestra a l'afeccionat per a conèixer les seues opinions. Mitjançant xarxes socials i amb trucades telefòniques coneixerem què li preocupa a l'afició.

Llista d'enllaços: