Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació Logo del portal

L'estudiant de Nutrició Humana i Dietètica, Mª Ascensión Olcina, rep el premi "Cuéntalo y Comparte" patrocinat per la Diputació de València

  • 15 de gener de 2015
Image de la noticia

Mª Ascensión Olcina Simón, estudiant del Grau de Nutrició Humana i Dietètica de la Universitat de València, rep el premi "Cuéntalo y Comparte Speakers Comer" en la IX Edición Día de la Persona Emprendedora de la Comunitat Valenciana.

Dimarts 13 de gener, el President de la Diputació Valenciana D. Alfonso Rus, va lliurar, al Saló de Plens d'aquesta entitat, el Premi "Cuéntalo y Comparte Speakers Corner" a l'estudiant del Grau de Nutrició Humana i Dietètica Mª Ascensión Olcina Simón.

La idea presentada sorgeix en el si del programa MOTIVEM on els estudiants Pilar Iranzo, Mabel Preses, Gregoria Càceres, Mª Ascensión Olcina i Isaac González, tutoritzats per les Dres. Amparo Alegria, Mª José Esteve i Guadalupe García, de l'àrea de Nutrició i Bromatologia de la Facultat de Farmàcia, van presentar el projecte AsNID, una cooperativa de nutricionistes que el seu objectiu és prestar un Servei Nutricional Integral a Domicili.