• Logotip del Espai Cultural amb diferents iconas culturals (teatre, cinema, música...etc.).

  14/05/17

  Programació de maig a l'Espai Cultural

  Ja pots consultar la programació cultural que gaudirem durant el mes de maig a l'Espai Cultural de la Facultat.

 • Logotip del seminari

  13/05/17

  Segona edició del seminari: Noves Pràctiques Poètiques?

  L'Espai Cultural de la Facultat acull, un dimarts al mes de 19 a 21 hores, la segona edició d'aquest seminari: un espai per a l'exhibició i la reflexió sobre les pràctiques poètiques contemporànies, un intent d'expandir els límits ortodoxos del fet poètic i repensar-ho en un context postmodern.

  [Llegir més]

 • Cartell amb noms de diferents estils de música: blues, disco pop, etc.

  05/04/17

  Cicle de música: Cuatrópodo

  El Cicle Cuatrópodo sorgeix amb la voluntat de mostrar les diferents escenes musicals alternatives de València. Un Dimarts al mes (de febrer a maig, quatre actuacions en total), a les 19:00, a l'Espai Cultural de la Facultat.

 • Logotip de la Setmana Cultural

  04/04/17

  II Setmana Cultural

  La Facultat i el CIC han organitzat una Setmana Cultural (del 25 al 28 d'abril) plena d'activitats interessants a l'Espai Cultural. No t'ho pots perdre!

 • Imatge de Dante amb el nom de l'activitat

  20/02/17

  Lectura Dantis: Purgatori

  Seminari a càrrec de Júlia Benavent. Dimarts de 17:00 a 19:00 a l'Espai Cultural de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. Inscripció i matrícula: begona.pozo@uv.es (convalidació per 2 crèdits de lliure elecció).

 • Un dial de ràdio amb el text

  15/01/17

  Taller de Ràdio

  Taller de creació, locució i direcció amb Manel Castanyeda. Dimarts i dijous, (grups quinzenals) de 10h a 12h, des de febrer fins a abril de 2017. A la Sala multimèdia de la Facultat. Inscripció: begona.pozo@uv.es

 • Cartell de la Activitat

  10/10/16

  I Seminari “FALLES i CULTURA”

  Durant les quatre sessions d'aquest seminari anem a conéixer i a reflexionar al voltant de la relació de les falles amb la cultura i la literatura valencianes i de les possibilitats que tenen com a eina per estendre, consolidar i normalitzar l'ús de la nostra llengua en àmbits socials diversos.

  [Llegir més]

 • Cartell de l'activitat amb ones sonores

  10/10/16

  Cicle de músiques experimentals i art sonor

  3ª edició del cicle que, coordinat per Llorenç Barber i Begonya Pozo, ens porta una mostra del panorama de la música experimental al nostre país. A l'Espai Cultural de la Facultat.

 • Logotip de la publicació

  30/05/16

  ‘Caplletra. Revista Internacional de Filologia’ dedica el seu monogràfic a la ironia en la literatura

  «La ironia en la literatura catalana de preguerra» és el tema del monogràfic que, coordinat per Vicent Simbor, recull el número 60 (Primavera, 2016) de ‘Caplletra’, la publicació de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, editada conjuntament amb Publicacions de l’Abadia de Montserrat. L’índex complet d’aquest número i el contingut dels articles i les ressenyes es pot consultar a la web de la publicació.

 • 08/02/16

  II edición Ciclo de Música Experimental y Arte Sonoro

  [Llegir més]

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies