Ajudes per afavorir la mobilitat docent amb l'objectiu d'impulsar la formació especialitzada i promocionar el desenvolupament i la cooperació, així com fomentar les relacions entre la Universitat de València i les universitats dels països que tinguin subscrit i en vigor un conveni marc de col·laboració.

Les ajudes sufraguen els costos del viatge d'anada i volta del personal de la Universitat de València i al personal convidat l'estada en el Col·legi Major Rector Peset.

 

Convocatòria d'ajudes de mobilitat per conveni marc entre la Universitat de València i altres institucions d'educació superior estrangeres per a l'any 2016.

 

Termini de presentació de sol·licituds del 15 de novembre de 2015 fins al 15 de novembre de 2016.

 

Sol.licitud on line: ENTREU

 

Llistat d'universitats amb conveni marc per països

Model orientatiu de carta de invitació de Modalitat 2 - Estades

 

 


Convocatòria d'ajudes de mobilitat per conveni marc entre la Universitat de València i altres institucions d'educació superior estrangeres per a l'any 2015.

Termini de presentació de sol·licituds del 3 de novembre de 2014 fins al 15 de novembre de 2015.

Convocatòria   

Sol.licitud on line: ENTREU

 

Llistat d'universitats amb conveni marc per països

Model orientatiu de carta de invitació de Modalitat 2 - Estades 

 


Convocatòria d'ajudes de mobilitat per conveni marc de Relacions Internacionals entre la Universitat de València i altres institucions d'educació superior estrangeres per a l'any 2014

Advertiment: aquesta convocatòria es declara tancada per esgotament del crèdit pressupostari designat a la mateixa.

La convocatòria d'Ajudes de mobilitat per conveni marco de Relacions Internacionals entre la Universitat de València i altres institucions d'educació superior estrangeres per a l'any 2014, Modalitat 2 - Estades, es declara tancada per esgotament del crèdit pressupostari designat a la mateixa, amb data 7 de març de 2014.

La convocatòria d'Ajudes de mobilitat per conveni marco de Relacions Internacionals entre la Universitat de València i altres institucions d'educació superior estrangeres per a l'any 2014, Modalitat 1 - Viatges, es declara tancada per esgotament del crèdit pressupostari designat a la mateixa, amb data 13 de maig de 2014.

S'estableix una llista d'espera per les sol·licituds que es reben per ordre d'arribada, i s'atendran exclusivament en cas de renúncies o baixes de les ajudes concedides.

Termini de presentació de sol·licituds del 19 de desembre de 2013 fins al 15 de novembre de 2014.

Accés a la sol.licitud on line: ENTREU

 


Convocatòria d'ajudes de mobilitat per conveni marc de Relacions Internacionals entre la Universitat de València i altres institucions d'educació superior per a l'any 2013

Termini de presentació de sol.licituds del 21 de novembre de 2012 fins al 15 de novembre de 2013.

Accés a la sol.licitud on line: ENTREU

 


CONVOCATÒRIA TANCADA AMB DATA 23 DE JULIOL 2012

Advertència: aquesta convocatòria es declara tancada per esgotament del crèdit pressupostari designat a la mateixa.

Convocatòria d'ajudes de mobilitat per conveni marc de Relacions Internacionals entre la Universitat de València i altres institucions d'educació superior per a l'any 2012

Termini de presentació de sol.licituds del 23 de desembre de 2011 fins al 15 de novembre de 2012.

Accés a la sol.licitud on line: ENTREU

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies