Ajudes per afavorir la mobilitat docent amb l'objectiu d'impulsar la formació especialitzada i promocionar el desenvolupament i la cooperació, així com fomentar les relacions entre la Universitat de València i les universitats dels països que tinguin subscrit i en vigor un conveni marc de col·laboració.

Les ajudes sufraguen els costos del viatge d'anada i volta del personal de la Universitat de València i al personal convidat l'estada en el Col·legi Major Rector Peset.

 

Convocatòria d'ajudes de mobilitat per conveni marc entre la Universitat de València i altres institucions d'educació superior estrangeres

 

Convocatòria per a l'any 2017

Termini de presentació de sol·licituds del 15 de novembre de 2016 fins al 15 de novembre de 2017 o fins l'esgotament del crédit pressupostari.

Convocatòria general tancada amb data 28 de setembre de 2017.

Convocatòria de cooperació tancada amb data 29 de març de 2017.

 

Llistat d'universitats amb conveni marc per països

1. Sol·licituds:

La sol·licitud i la documentació es presentaran a través d'ENTREU

A la sol·licitud caldrà adjuntar la seguent documentació:

Viatges

  • Carta d'invitació firmada i segellada per la Universitat de destí amb indicació de les tasques a realitzar.

Estades:

  • Carta d'invitació de la UV amb indicació de les dates, tasques a realitzar i vist i plau del Departament d'acord amb el model Annex II .

  • Còpia del passaport de la persona invitada.

2. Justificació:

Els beneficiaris hauran de justificar l'ajuda dins del termini de 15 dies de la finalització, amb la seguent documentació:

Viatges:

  • Informe final de les activitats realitzades
  • Certificat d'assistència amb indicació de les dates expedit pel responsable de la Universitat de destí.
  • Justificants de les despeses de transport d'acord amb el Reglament d'Execució Pressupostària, amb l'imprès de justificació.

Estades:

  • Informe final breu de les activitats realitzades, s'envia per mail a: coop@uv.es
  • El Col·legi Major remetrà directament al Servei de Relacions Internacionals i Cooperació el càrrec de l'estada del professor invitat.

 


Convocatòria d'ajudes de mobilitat per conveni marc entre la Universitat de València i altres institucions d'educació superior estrangeres per a l'any 2016.

Convocatòria tancada amb data 6 d'octubre de 2016.

 

Termini de presentació de sol·licituds del 15 de novembre de 2015 fins al 15 de novembre de 2016.

MODALITAT D'ESTADAS DE COOPERACIÓ TANCADA AMB DATA 10 DE JUNY 2016.

Advertència: la modalitat d'aJudes d'estada de cooperació es declara tancada per esgotament del crèdit pressupostari designat a la mateixa, es es podran demanar només ajudes de viatge de cooperació.

Les ajudes generals segueixen obertes.

Sol.licitud on line: ENTREU

 

Llistat d'universitats amb conveni marc per països

Model orientatiu de carta de invitació de Modalitat 2 - Estades

 

 


Convocatòria d'ajudes de mobilitat per conveni marc entre la Universitat de València i altres institucions d'educació superior estrangeres per a l'any 2015.

Termini de presentació de sol·licituds del 3 de novembre de 2014 fins al 15 de novembre de 2015.

Convocatòria   

Sol.licitud on line: ENTREU

 

Llistat d'universitats amb conveni marc per països

Model orientatiu de carta de invitació de Modalitat 2 - Estades 

 


Convocatòria d'ajudes de mobilitat per conveni marc de Relacions Internacionals entre la Universitat de València i altres institucions d'educació superior estrangeres per a l'any 2014

Advertiment: aquesta convocatòria es declara tancada per esgotament del crèdit pressupostari designat a la mateixa.

La convocatòria d'Ajudes de mobilitat per conveni marco de Relacions Internacionals entre la Universitat de València i altres institucions d'educació superior estrangeres per a l'any 2014, Modalitat 2 - Estades, es declara tancada per esgotament del crèdit pressupostari designat a la mateixa, amb data 7 de març de 2014.

La convocatòria d'Ajudes de mobilitat per conveni marco de Relacions Internacionals entre la Universitat de València i altres institucions d'educació superior estrangeres per a l'any 2014, Modalitat 1 - Viatges, es declara tancada per esgotament del crèdit pressupostari designat a la mateixa, amb data 13 de maig de 2014.

S'estableix una llista d'espera per les sol·licituds que es reben per ordre d'arribada, i s'atendran exclusivament en cas de renúncies o baixes de les ajudes concedides.

Termini de presentació de sol·licituds del 19 de desembre de 2013 fins al 15 de novembre de 2014.

Accés a la sol.licitud on line: ENTREU

 


Convocatòria d'ajudes de mobilitat per conveni marc de Relacions Internacionals entre la Universitat de València i altres institucions d'educació superior per a l'any 2013

Termini de presentació de sol.licituds del 21 de novembre de 2012 fins al 15 de novembre de 2013.

Accés a la sol.licitud on line: ENTREU

 


CONVOCATÒRIA TANCADA AMB DATA 23 DE JULIOL 2012

Advertència: aquesta convocatòria es declara tancada per esgotament del crèdit pressupostari designat a la mateixa.

Convocatòria d'ajudes de mobilitat per conveni marc de Relacions Internacionals entre la Universitat de València i altres institucions d'educació superior per a l'any 2012

Termini de presentació de sol.licituds del 23 de desembre de 2011 fins al 15 de novembre de 2012.

Accés a la sol.licitud on line: ENTREU

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies