Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Fisioteràpia Logo del portal

.
.
.
.
.

Resultats Accés majors de 40 anys

Publicació dels resultats relatius al procediment de selecció per a l'accés als ensenyaments universitaris oficials de grau per a majors de 40 anys mitjançant l'acreditació d'experiència laboral o professional

 

A continuació es publiquen els resultats obtinguts en el procediment de selecció per a l'accés als ensenyaments universitaris oficials de grau per a majors de 40 anys mitjançant l'acreditació d'experiència laboral o professional.


Reclamacions

En compliment de l'art. 6 del ACGUV 52/2010:


Sobre la qualificació atorgada es podran presentar, davant la presidència del tribunal, una reclamació. El termini de presentació d’aquestes sol·licituds serà de tres dies hàbils comptadors a partir de la data de la publicació de les qualificacions. Aquest escrit es presentarà mitjançant el Registre General o qualsevol dels registres auxiliars, adreçat a la Presidència del tribunal del procediment de selecció per a l’accés per a majors de 40 anys.

Transcorregut el termini de presentació de reclamacions i una vegada resoltes, si escau, es publicarà la relació definitiva de qualificacions. Contra aquesta resolució, que no exhaureix la via administrativa, es podrà interposar un recurs d’alçada davant el rector de la Universitat de València, en el termini d’un mes comptador a partir de la data de la publicació d’aquesta resolució, sense perjudici que es puga interposar qualsevol altre que considere pertinent, d’acord amb el que disposen els articles 107.1 i 114 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú (BOE 27 novembre de 1992), modificada per la Llei 4/1999 (BOE 14 de gener de 1999).

 

Els dies hàbils per a realitzar la reclamació seran: 22,23 i 24 de maig de 2012.

 

 

Data d'actualització: 21 de de maig de 2012 14:31.

Llista de notícies