Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Química Logo del portal

Acte de graduació 2017

  • 7 de novembre de 2017
Facultat de Química

La Facultat de Química de la Universitat de València celebra aquest divendres l'acte de graduació de la promoció 2017, al saló d'actes del Centre Cultural Tívoli de Burjassot (Carrer de José Carsí, 50).

La Facultat de Química de la Universitat de València celebra aquest divendres, 10 de novembre (12:00 hores), l'acte de graduació de la promoció 2017, al saló d'actes del Centre Cultural Tívoli de Burjassot (Carrer de José Carsí, 50).
La vicerectora d'Estudis de Grau i Política Lingüística, Isabel Vázquez, farà l'Obertura Acadèmica de l'acte i la lliçó magistral serà a càrrec de la professora Amparo Salvador Carreño, Catedràtica de Química Analítica.

En l'acte es llegirà la Memòria de la Facultat de Química, del curs 2016/2017, per part del secretari del centre. I es lliuraran els diplomes als estudiants i estudiants amb millors resultats acadèmics.
També hi haurà una felicitació als premis extraordinaris de grau i de doctorat; i una altra als membres de la facultat que s'han jubilat enguany, i a membres que compleixen 25 i 35 anys de serveis.
Les paraules de degà de la Facultat de Química tancaran la sessió.