Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Química Logo del portal

PREMIS MOTIVEM'17

  • 12 de maig de 2017
Image de la noticia

Premis MOTIVEM’17: 10 de maig de 2017

En aquesta edició, un total de 5 equips han estat coordinats per professorat de la Facultat de Química: Teresa Climent Santamaría, Àngel Morales Rubio i Margarita Parra Álvarez, Rafael Ibáñez Puchades i Mercedes Medi Simón.

Lliurament dels premis i accèssits destinats als finalistes, així com de diplomes al professorat que ha coordinat equips.

L'equip format per una professora i cinc estudiants de la Facultat de Química formen part d'un dels 10 equips finalistes. Es tracta de la professora associada Teresa Climent Santamaría, del departament de Química Analítica, que ha coordinat l'equip finalista "Grart: Salvant l'art", format per Nicolás Albiach Sebastià, Cristina Bilanin artigat, Isabel Bixquert Fornés, Paloma Mingueza Verdejo i Carmen Tébar Soler, estudiants del Grau en Química.

"Grαrt: salvant l'art", és un aerosol de grafè que protegeix les obres d'art que es troben en exteriors de l'atac de la pluja àcida. L'equip ha estat coordinat per la professora Teresa Climent Santamaría, professora associada del departament de Química Analítica, estant format pels estudiants Nicolau Albiach Sebastià, Cristina Bilanin artigat, Isabel Bixquert Fornés, Paloma Mingueza Verdejo i Carmen Tébar Soler, estudiants del Grau en Química (2n).
En aquesta edició, un total de 5 equips han estat coordinats per professorat de la Facultat de Química i rebran el diploma acreditatiu: Teresa Climent Santamaría, Àngel Morales Rubio i Margarita Parra Álvarez, Rafael Ibáñez Puchades i Mercedes Medi Simón.

Més informació