Càtedra Bretxa Digital de GènereUniversitat de València Logo del portal

Anabel Forte Deltell

  • 11 de novembre de 2022
Anabel Forte Càtedra Bretxa Digital Gènere UV
Anabel Forte

Anabel Forte Deltell, directora de la càtedra, és llicenciada en Matemàtiques i Estadística i Doctora en Matemàtiques per la Universitat de València.

Actualment, treballa com a Professora Titular en el Departament d'Estadística i Investigació Operativa de la UV, on desenvolupa també la seua labor investigadora i divulgativa. Les seues principals línies d'investigació són la Quantificació Bayesiana de la incertesa en selecció de models i els Models Jeràrquics Bayesians per a dades correlados. Col·labora amb diferents grups d'investigació tant a Espanya com a l'estranger en molt diverses àrees (Salut, Economia, Biologia, etc.).

És membre actiu de la International Society for Bayesian Analysis, de la Societat Espanyola de Bioestadística i la Societat Espanyola d'Estadística i Investigació Operativa. En la seua faceta com a divulgadora col·labora setmanalment en el programa de ràdio ‘Raíz de 5’ d'RNE i el programa StatWars: L'Imperi de les dades per a la difusió de l'Estadística i la Ciència de Dades.

 

Enllaç a twitter  @AnaBayes