Càtedra Bretxa Digital de GènereUniversitat de València Logo del portal

III Jornades per a la Igualtat de Gènere Digital

  • 25 de març de 2022

cartell

 

La Càtedra de Bretxa Digital de Gènere, signada entre la Universitat de València i Generalitat Valenciana, impulsa una sèrie d'activitats per a reduir les diferències d'accés, formació i ocupació quant a ús de tecnologies de la informació i la comunicació (Tics) entre homes i dones.

Emmarcades en aquest objectiu, la Càtedra organitza anualment unes jornades en les quals visibilitzar la situació de Bretxa Digital de Gènere en la Comunitat Valenciana i analitzar els reptes per a aconseguir tancar aquesta bretxa.

Les III Jornades per a la Igualtat de Gènere Digital tindran lloc el pròxim 6 d'abril de 2022, a partir de les 10:00 del matí. Serà possible presenciar l'acte en directe des del Jardí Botànic de València o bé des del canal de YouTube de la Càtedra.

La taula redona es centrarà en analitzar la percepció de bretxa digital de gènere en les persones joves (18-45 anys) en la Comunitat Valenciana. També en els diferents usos que homes i dones fan de la tecnologia i sobre les seues pors i fòbies en aquest àmbit, i com molts d'aquests elements nocius afecten molt més a dones que a homes.

Posant el focus en la desigualtat que genera la bretxa digital i la seua relació amb la violència de gènere; es pretén així, que les persones participants en la taula aporten les seues idees a partir de les seues experiències en aquest àmbit.

Programa
Programa