Càtedra Bretxa Digital de GènereUniversitat de València Logo del portal

Nova Editatona dirigida a Sèniors el proper 18 de novembre

  • 10 de novembre de 2021

Lloc i data d'impartició: 18 de novembre de 2021 a l'ETSE-UV (9:30h. - 14:30h.)

La propera activitat coorganitzada per la Càtedra de Bretxa Digital de Gènere (UV-GVA) i la iniciativa Girls4STEM (ETSE-UV) és l’Editatona de Tradució de Dones STEM que tindrà lloc a la Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València de manera presencial el dijous 18 de novembre, de 9:30 a 14:30 hores.

Una editatona o marató d’edició amb perspectiva de gènere és una activitat en la qual diverses persones s’ajunten amb l’objectiu de crear contingut nou o millorar l’existent en Wikipedia. L’objectiu és donar una formació que permeta familiaritzar-nos amb l’enciclopèdia lliure.

Aquesta activitat serà facilita per Patricia Horrillo, periodista i formadora, experta en comunicació i xarxes socials.

Es tracta d’una activitat gratuïta i presencial dirigida a persones de més de 55 anys amb una certa familiaritat amb l’ús d’ordinadors. La inscripció es pot fer a: http://esdeveniments.uv.es/go/editatonaSeniors2021

cartell de l'activitat amb el títol "editatona senior 2021" i la data 18 de novembre de 2021.
Inscripció a l'Editatona Senior, 18/11/2021 ETSE-UV

 

Editatona de Traduccions de Dones STEM per a Sèniors

  • Dijous 18 de novembre 2021, 9:30h - 14:30h
  • Lloc: Laboratori 2.0.4 (Campus Burjassot, ETSE-UV)
  • A qui va dirigida: persones majors de 55 anys

 

IMPORTANT

Perquè l'activitat isca tan bé com siga possible i traguem el major partit a la trobada, necessitem que llegiu i seguiu aquestes indicacions:

  • ÉS NECESSARI tenir compte en Wikipedia abans d'inscriure's: si no tens, dona't d'alta ací (wikipedia). Us recomanem que poseu un correu electrònic en crear-la encara que no siga obligatori (us permetrà recuperar el compte si us oblideu del vostre usuari@ o contrasenya).
  • ÉS NECESSARI inscriure’s a l'activitat en aquest formulari. La inscripció és gratuïta i només hi ha 20 places (es demanarà confirmació d'assistència i, de no tenir resposta, se cedirà la plaça a la següent persona de la llista).
  • ÉS NECESSARI ser puntual i poder assistir la duració completa de l'activitat (5 hores).
  • NO HAS DE SABER res sobre Wikipedia, només tenir ganes de passar-ho bé traduint amb una eina molt senzilla la vida de dones que visibilitzarem juntes.

Aquesta editatona forma part de les activitats organitzades per la Càtedra de Bretxa Digital de Gènere (UV-GVA) signada entre la Universitat de València i la Generalitat Valenciana, dins de la Direcció General de Lluita contra la Bretxa Digital depenent de la Conselleria d’Innovació, Ciència, Universitats i Societat Digital i, com a tal, compta amb el finançament d’aquesta Conselleria.

D’altra banda, el projecte Girls4STEM compta amb finançament de la Conselleria d'Innovació, Ciència, Universitats i Societat Digital de la Generalitat Valenciana i de la FECYT (Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia).

A més a més, aquest esdeveniment compta amb el patrocini de Zubi Labs.