Càtedra Bretxa Digital de GènereUniversitat de València Logo del portal

Projecte Girls4Stem: talent, divulgació i vocacions

  • 28 d’octubre de 2020
imatge amb fotos del projecte

Girls4STEM és un projecte dirigit al foment de les vocacions STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics), molt especialment entre les xiques, a través de l'organització d'activitats de divulgació, com la programada per al dissabte 31 d'octubre de 2020 en el Jardí Botànic de València, on se celebrarà una de les xarrades Family al voltant de la figura de la neuròloga Rita Levi-Montalcini.

L'esperit del projecte és participatiu i inclusiu, per això, el seu primer gran valor és l'estudiantat preuniversitari: primària, secundària, batxillerat i cicles formatius.

Es pretén donar a conéixer a què es dedica el dia a dia de les persones que treballen en les àrees STEM. Per a això compten amb el segon gran valor del projecte, les expertes STEM, que (a través de dinàmiques i entretingudes xarrades) posaran al dia del talent emergent dins i fora de la Comunitat Valenciana i ajudaran a visibilitzar el paper de les dones dins de les disciplines STEM.

Girls4STEM és en definitiva un projecte dirigit al foment de les vocacions STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics), molt especialment entre les xiques, a través de l'organització d'activitats de divulgació.