Logo de la Universitat de València Logo Càtedra DAM Gestió integral i recuperació de recursos de l'aigua residual Logo del portal

La Càtedra DAM organitza un curs de comunicació

  • 1 d’abril de 2019
Image de la noticia

El pròxim dijous 11 d’abril tindrà lloc el curs titulat “Estratègies per a parlar en públic”, organitzat per la Càtedra de Gestió Integral i Recuperació de Recursos de l’Aigua Residual (Càtedra DAM) i que té com a objectiu millorar la comunicació en públic.

El curs, que pretén analitzar els elements que impedeixen parlar amb eficàcia en públic i desenvolupar els recursos i les estratègies necessàries per a enriquir les intervencions orals, serà impartit per la professora M. Teresa Estellés Puchol, especialista en comunicació i oratòria. Es presentaran les claus per a superar la por a parlar en públic i per a eliminar problemes de comunicació en àmbits com ara el laboral o el social.

L’horari del curs serà de 15:30 h a 19:30 h, en l’aula 2.1 de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València. Per a inscriure’s al curs serà necessari enviar un e-mail a l’adreça de correu catedradam@uv.es abans del 8 d'abril i les places seran assignades per ordre d’inscripció. La capacitat màxima és de 25 alumnes i l’accés al curs és gratuït.