Logo de la Universitat de València Logo Càtedra DAM Gestió integral i recuperació de recursos de l'aigua residual Logo del portal

V Jornada científica-tècnica sobre l’aigua residual com a font de recursos

  • 8 de novembre de 2023
La Catedra DAM celebra la V Jornada Cientific Tecnica

El pròxim 13 de desembre, la Càtedra DAM de Gestió Integral i Recuperació de Recursos de l’Aigua Residual de la Universitat de València celebra la V Jornada Científica-Tècnica sobre l’aprofitament de l’aigua residual com a font de recursos. La cita serà en el Saló d’Actes de la Fundació Universitat Empresa-ADEIT en València.

La Càtedra DAM de Gestió Integral i Recuperació de Recursos de l'Aigua Residual de la Universitat de València celebra el 13 de desembre la V Jornada Cientifico-tècnica sobre l'aprofitament de l'aigua residual com a font de recursos en la Sala d'actes de la Fundació Universitat Empresa-ADEIT (València). L'esdeveniment és d'accés gratuït i està dirigit a entitats públiques, professionals del sector de la depuració d'aigües, investigadors i estudiants universitaris afins al tractament de l'aigua residual i la recuperació dels recursos inclosos en ella.

L'aprofitament de les aigües residuals tractades suposa un pilar bàsic per a promoure un ús més racional de l'aigua. No obstant això, cal concebre les aigües residuals no sols com una font d'aigua sinó també com una font d'altres recursos com a energia, nutrients i altres productes de valor afegit. Este enfocament s'emmarca en els plantejaments de l'Economia Circular que fomenta un ús més sostenible dels recursos naturals.

La jornada comptarà amb experts en tecnologies noves per al tractament de l'aigua residual i per a l'aprofitament energètic d'esta, provinents d'empreses i centres d'investigació com ara LEITAT, Universitat de Girona, Universitat Politècnica de València, Universitat de Granada, CSIC i la Universitat Autònoma de Madrid.

Més informació i inscripcions en:

http://esdeveniments.uv.es/go/aguadam2023