Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Drets Lingüístics Logo del portal

Es reprenen les classes del títol d'Expert/a Universitari en Igualtat, Polítiques Públiques i Drets Lingüístics 2021-2022

  • 24 de gener de 2022
Càtedra drets lingüístics. Títol expert experta universitari en Igualtat, Polítiques Públiques i Drets Lingüístics.

La docència del títol, de modalitat online, es reprén després del període de Nadal, continuant amb la programació del curs, què finalitza a juny de 2022.

Continua el ritme programat de la docència del títol d'Expert/a Universitari en Igualtat, Polítiques Públiques i Drets Lingüístics, en l'organtizació i professorat del qual participa la Càtedra de Drets Lingüístics UV. Durant el període octubre 2021 - juny 2022 es tractaran els tres blocs de continguts:

  • societat i llengua: igualtat lingüística;
  • drets lingüístics al context espanyol;
  • polítiques públiques i drets lingüístics.

L'objectiu d'aquest títol és formar a professionals del sector públic, de gabinets d'assessorament i empreses de gestió i disseny de polítiques públiques, en els aspectes teòrics i pràctics d'actuacions polítiques i jurídiques vinculades als drets lingüístics, com la formació en qüestions sociolingüístiques en el cas valencià, amb especial atenció a les relacions d'igualtat. També la formació en els drets lingüístics legalment reconeguts en el context espanyol i possibles desenvolupaments.