Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Drets Lingüístics Logo del portal

LA CÀTEDRA COL·LABORA EN LA JORNADA DE DIVERSITAT LINGÜÍSTICA

  • 4 de desembre de 2019
Foto del públic

La Càtedra va celebrar el dia dels Drets Lingüístics col·laborant a la jornada de Diversitat Lingüística organitzada per la Xarxa Vives d'Universitats.

Amb motiu del Dia dels Drets Lingüístics al País Valencià, la Xarxa Vives d’Universitats ha organitzat una Jornada Fòrum Vives de Diversitat Lingüística a la Universitat Jaume I. 

La jornada va començar de la mà de l'investigador CELRoM i assessor lingüístic del Servei de Llengües i Terminologia de l’UJI, Elija Lutze, on va introduir el projecte ECCA i el programa pilot CELRoM, així com els principis de la Carta Europea de Llengües Regionals o Minoritàries.

A continuació, el director de la Càtedra de Drets Lingüístics i director del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València, Rafael Castelló, va realitzar una intervenció sobre Drets Lingüístics i Igualtat Lingüística.

Per últim, es realitzaren 3 tallers dirigits a la comunitat educativa: docents i alumnat, amb la finalitat d'aconseguir un debat sobre les oportunitats i les responsabilitats de futur que tenim com a parlants. 

Imatges: