Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia del bé comú Logo del portal

El Proper 23 d'octubre el director de l'Càtedra EBC, Joan Ramon Sanchis, participarà a les "II Jornadas de Responsabilidad Social Empresarial: Las entidades financieras"

  • 15 d’octubre de 2020
Image de la noticia

El proper 23 d'octubre el director de la Càtedra EBC, Joan Ramon Sanchis, participarà a les II Jornadas de Responsabilidad Social Empresarial: Las entidades financieras, organizadas por la Cátedra Cajasiete de Economia Social y Cooperativa, de la Universidad de la Laguna.

Les Jornades tenen com a objectiu conèixer les accions que les entitats financeres realitzen en l'àmbit de la responsabilitat social i ètica en el camí cap a la sostenibilitat. D'aquesta manera, pretenen mostrar els primers plantejaments que les cooperatives de crèdit realitzen tenint en compte el component social que està inserit en els seus principis fundacionals, així com analitzar el compromís de la banca cap a una societat sostenible des del punt de vista del benestar humà i mediambiental .

El director de la Càtedra EBC, Joan Ramon Sanchis, impartirà la conferència "Responsabilitat social i ètica a la banca: el camí cap a la sostenibilitat", el proper 23 d'octubre, 10:00 - 11:00 h.

Inscripció i programa