Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia del bé comú Logo del portal

La Universitat d'Estiu de Viena prepara els programes AEMS i GBS per al 2021

  • 2 de desembre de 2020
Image de la noticia

La Universitat d'Estiu de Viena prepara els programes AEMS i GBS, programes de 3 setmanes realitzats entre els mesos de juliol i agost de 2021, de forma presencial i online.

Els programes d'estiu de 3 setmanes AEMS i GBS s' adapten completament per ajustar-se a les demandes dels nous formats i comprenen períodes d'autoaprenentatge amb conferències baix demanda, així com diferents formats en viu.

Durant l'edició passada (any 2020), el programa AEMS va donar la benvinguda a 36 participants de 17 nacions i 5 zones horàries per submergir-se en les complexes interconnexions entre els sistemes econòmics i financers i la seua importància per a estabilitzar el clima mundial en 1,5 ° C. El programa va incloure sessions en viu amb debats, tallers i simulacions amb experts de renom, i va concloure amb un projecte final de el grup "changemaker". 

De la mateixa manera, l'edició 2020 del programa GBS va comptar amb 28 estudiants i professionals de 20 nacions i 9 zones horàries que van participar en sessions en viu amb experts en els camps de la construcció, l'arquitectura i la planificació urbana. Van aprofundir els seus coneixements a través d'excursions virtuals i recorreguts en viu per edificis, així com el treball de el projecte grupal interdisciplinari, on van dissenyar un dormitori d'estudiants o un edifici universitari d'acord amb els principis del "Historical Plus Energy District" per a l'Àrea de Otto Wagner en Vienna.

Per a aquesta nova edició que tindrà lloc el 2021, es tornaran a realitzar els dos programes en les següents dates:
- AEMS - de l'19 de juliol a el 6 d'agost de 2021
- GBS - de l'17 de juliol a el 8 d'agost de 2021

Obtenir més informació sobre el programa AEMS
Obtenir més informació sobre el programa GBS