Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Jean Monnet. Serveis Econòmics d'Interés General en el marc de la cohesió social i territorial Logo del portal

Curs ‘Docufòrum UV Corrupció: organisme nociu’

  • 9 de febrer de 2023
Stop corruption

El passat 6 de febrer es va celebrar aquest curs, impartit per l'Agència Valenciana Antifrau, que pretén analitzar els reptes de present i futur en matèries com la integritat pública, la prevenció i la protecció dels alertadors de corrupció.

La conferència, impartida per la Tècnica de formació de l'Agència Valenciana Antifrau, Marita Oliver, va tindre lloc a l'Aula 505 de l'Aulari Nord de la Facultat de Dret de la UV.

L'objectiu principal d'aquesta xarrada va ser fer reflexionar a l'alumnat sobre les estratègies de lluita contra el frau i la corrupció en la societat, prestant una atenció especial a la necessitat de protegir les persones alertadores de corrupció.

La Conferència ‘Corrupció, organisme nociu’ s'inscriu en les activitats organitzades en el marc del curs d'extensió Universitària ‘Participació dels ciutadans en la democràcia de la Unió Europea’, organitzat pel Mòdul Jean Monnet. Integració de la ciutadania en la democràcia de la UE.