Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Jean Monnet. Serveis Econòmics d'Interés General en el marc de la cohesió social i territorial Logo del portal

El Mòdul Jean Monnet (CitEUdem) participa en les accions MSCA

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 17 de juny de 2024

El Mòdul Jean Monnet "Integració de la ciutadanía en la democracia de la UE" (101047164– CitEUdem) oferix noves ofertes d'acollida de personal investigador postdoctoral "Marie Sklodowska-Curie".

El mòdul Jean Monnet Citizens ´Integració de la ciutadania en la democràcia de la UE' (101047164– CitEUdem), dirigit per la professora de la Universitat de València María Jesús García, participa en les Accions Marie Sklodowska-Curie (MSCA) de formació i mobilitat de personal investigador, en el marc del programa marc europeu d'investigació i innovació, Horitzó Europa (2021-2027), que conté el Pilar de Ciència Excel·lent.

El mòdul oferix beques 'Marie Sklodowska-Curie', dirigides a investigadors o investigadores postdoctorals de qualsevol camp d'investigació per a desenvolupar el seu projecte en una institució d'acolliment diferent d'on residixen.

Per a aquelles persones interessades a trobar més informació, el Mòdul ha publicat les seues ofertes d'acolliment de postdocs Marie Sklodowska-Curie en el portal Euraxess, el qual pertany a la Comissió Europea, i en el Servei d'Investigació i Internacionalització de recerca i transferència de la Universitat de València.

El Mòdul Jean Monnet Integració de la ciutadania en la democràcia de la UE (101047164 – CitEUdem) ha sigut finançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea.