
S'ha obert la preinscripció per als títols de postgrau d'"Expert/a Universitari en Violència Filio-Parental i altres Problemes Relacionats amb les Conductes Delictives" i el Màster Propi en "Prevenció i Intervenció amb Adolescents en Risc i Violència Filioparental".
La Càtedra Luis Amigó UV és col·laboradora en ambdós cursos. El màster comença a Novembre de 2021 i el títol d'expert/a a Abril de 2022, ambdós en modalitat online i amb càrrega de 12 crèdits ECTS.
Màster Propi en Prevenció i Intervenció amb Adolescents en Risc i Violència Filioparental
El màster abasta continguts relacionats amb contextualització teòric i psicosocial de la infància i de l'adolescència, polítiques d'infància i adolescència, sistema de prevenció i protecció de menors, justícia juvenil, intervenció familiar, intervencions específiques i violència filioparental, entre altres temes.
La Universitat de València i la Fundació Amigó, a través de la Càtedra Luis Amigó, presenten la novena edició del Màster propi en avaluació, prevenció i intervenció d'adolescents amb risc i violència filie-parental (MEPIAR), amb el qual es vol donar resposta a la demanda existent en l'àmbit de la formació de professionals en totes les problemàtiques relacionades amb l'adolescència. Qualsevol professional del sector de l'Educació, de la Justícia o de Salut ha de tindre un coneixement profund sobre les problemàtiques que els adolescents en situacions de risc o exclusió poden desenvolupar per a poder treballar buscant la seua resolució i benefici.
Aquest màster persegueix que qualsevol professional el treball del qual estiga relacionat amb el tractament de les diferents problemàtiques a les que s'enfronta un/una menor o un/una adolescent quan està en una situació de risc siga capaç de detectar-la, tractar-la i resoldre-la de la millor manera possible per a evitar possibles conseqüències negatives.
El terme d'inscripció finalitza el 31 d'octubre de 2021.
Expert/a Universitari en Violència Filio-Parental i altres Problemes Relacionats amb les Conductes Delictives
Aquest títol pretén oferir una formació de qualitat ajustada als xiquets, xiquetes i adolescents en risc i les seues famílies com a eix central d'estudi, així com afavorir espais per a l'intercanvi, la discussió, el anàlisis i la reflexió crític-constructiva; també aprofundir en les circumstàncies de risc per a establir mecanismes de prevenció - inclusió, intervenció i avaluació, progressar en la lectura dels processos educatius i en la interpretació del món psicosocial i aplicar en la pràctica els coneixements adquirits durant les sessions teòriques.
El terme d'inscripció finalitza el 4 d'abril de 2022.