Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Luis Amigó Logo del portal

Un webinar analitza la conducta suïcida en adolescents

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 20 d’octubre de 2022
Esther González

El 27 d'octubre, a les 15 hores, se celebra aquest seminari en línia, que serà impartit per l'especialista en Psicologia Clínica Esther González. L'assistència és gratuïta, però es requereix inscripció prèvia.

El Màster propi en Avaluació, Prevenció i Intervenció d'Adolescents amb Risc i violència filio-parental (MEPIAR) —de la Càtedra Luis Amigó i la Universitat de València—, organitza anualment, durant les dates prèvies a l'inici del curs, una xarrada online sobre diferents problemàtiques que afecten xiquets, xiquetes i joves en situació de risc.

En aquesta ocasió, el webinar girarà entorn dels comportaments suïcides en població adolescent. L'objectiu és dotar als i les assistents d'uns coneixements bàsics que els permeten entendre millor aquestes conductes i el seu maneig. Per a això, es dialogarà sobre diferents aspectes al voltant d'aquest fenomen en la població adolescent, com les creences errònies i els prejudicis, la importància de saber identificar situacions de risc i comunicar-les, els límits de la intervenció, temors a l'hora de fer front a aquestes situacions, o les actituds i habilitats necessàries per a actuar de manera adequada.

El seminari online serà impartit per Esther González Jiménez, llicenciada en Psicologia i especialista en Psicologia clínica via PIR, amb més de 20 anys d'experiència en l'àmbit de la Salut Mental, tant en la pràctica pública com privada. La conferenciant ha treballat en intervenció en crisi i conducta suïcida tant en l'àmbit hospitalari, com a extra hospitalari. Actualment treballa com a Adjunta de Psicologia Clínica en un Centre de Salut Mental pertanyent a la Gerència d'Atenció Especialitzada de Toledo, del Servei de Salut de Castilla-La Mancha (SESCAM).

El seminari online és gratuït, apunta't!