Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Com es recull el carnet?

 

L´oficina Alumni t´enviarà un correu electrònic i a partir d´aquest moment, podràs recollir-lo personalment o esperar que la UV te l´envie al domicili. 

Si vols recollir-lo, acudeix a qualsevol oficina universitària del Banc Santander amb el DNI abans de l´últim divendres del mes en curs. Després d´aquest dia ja no el podràs recollir i hauràs d´esperar a que la UV te l´envie per correu ordinari.

Horari: Consulta el següent enllaç, https://go.uv.es/qjG1yuC

Oficines universitàries del Banc Santander:

  • Campus Blasco Ibáñez, Av. Blasco Ibañez, s/n (Facultat de Psicologia) Tel. 96 393 48 33
  • Campus Tarongers, Av. Dels Tarongers, s/n (Banc) Tel. 96 372 83 02
  • Poble Burjassot, C/ Jorge Juan, 114  Tel. 96 363 08 12

Si vols que la UV te l´envie per correu postal, has de saber que sols es fa un enviament al mes, normalment l´últim divendres. Rebràs el carnet 10 dies després.

 

Horari d'estiu

L'enviament postal abans de l'estiu es farà l'últim divendres del mes de juny. Al mes de setembre es reprendrà l'enviament postal.

En conseqüència, en juliol i setembre, hauràs de recollir el carnet en les oficines del Santander. Consulta ací els horaris d'estiu, https://go.uv.es/qjG1yuC

 

Recorda: A la Universitat de València no es pot tindre dos carnets. Si tens un carnet actiu, has de donar-lo de baixa a la secretaria de la facultat que corresponga.

Avantatges i descomptes que t'oferix el carnet Alumni