Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Ús segur i responsable d'Internet. Ciberseguretat per a famílies

  • 17 de novembre de 2021
Imatge sobre Ciberseguridad informàtica

SEMINARI EN LÍNIA

17 Novembre /  17:00 a 18:00 h  / En línia (Connexió amb Zoom)
Col·labora  INCIBE
Adreçat a AlumniUV / Públic en general
Inscripció gratuïta: https://go.uv.es/1ujjcEp
Indicacions per a la inscripció: La persona inscrita rebrà un correu electrònic amb l'enllaç per a la connexió en línia.
      - En el camp on demana "Nom del centre, associació o entitat", has d'escriure: AlumniUV
      - En el camp on demana "Nombre d'assistents...", has d'escriure: 1
Més informació: https://go.uv.es/by3uwXq

 

Encara que el seminari està adreçat en una primera intenció per a les famílies, pensem que pot ser útil per a qualsevol persona per tal de prendre consciència de la importància de nostra privacitat en les xarxes socials en particular i en internet en general.

La sessió "Ús segur i responsable d'Internet. Ciberseguretat per a famílies" vol mostrar com les famílies són la millor ferramenta per acompanyar els menors en l'aprenentatge de l'ús segur i responsable d'Internet. Per aquest motiu hem de ser conscients dels perills que hi existeixen i hem de saber cóm tractar amb els menors les diferents problemàtiques que puguen sorgir i les seues solucions. 

L'Institut Nacional de Ciberseguretat d'Espanya (INCIBE), és una companyia que es dedica a donar suport en matèria de seguretat informàtica als ciutadans, empreses públiques i privades, així com a les administracions públiques i els seus organismes, i a les institucions acadèmiques i d'investigació, especialment aquelles que gestionen infraestructures crítiques. Així mateix, participa en l'Estratègia Nacional de Ciberseguretat.