Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

L'obra de Luisa Carnés Tea rooms. Mujeres obreras serà la primera novel·la del 2020 que tractarà el Club de Lectura Alumni

  • 14 de gener de 2020
Tee rooms. Mujeres obreras (Luisa Carnés)

El 14 de gener el Club de Lectura Alumni enceta el nou any amb la novel·la de Luisa Carnés Tea rooms. Mujeres obreras, una portentosa novel·la social que va trencar els esquemes narratius de l'època. El grup es reunirà a les 18h a la Biblioteca del Palau de l'Exposició. Recorda que si no formes part del club, abans d'acudir-hi has de contactar amb l'oficina Alumni.

Corren els anys trenta a Madrid i les treballadores d'un distingit saló de te pròxim a la Porta del Sol ajusten els seus uniformes per a començar una nova jornada laboral. Antonia és la més veterana, encara que mai ningú li ha reconegut la seua competència. A la xicoteta Marta la misèria l'ha tornat decidida i gosada. Paca, de trenta anys i beata, passa les seues hores d'oci en un convent i Laurita, la fillola de l'amo, es té per una «chica moderna». Però únicament Matilde té eixe «espíritu revoltoso» que es planteja una existència diferent.

Autora invisibilitzada de la Generació del 27, Luisa Carnés va escriure esta portentosa novel·la social trencant els esquemes narratius de l'època.

Consulta en l'enllaç totes les Activitats del mes de Gener.