Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

La Fundació General de la Universitat de València manté actius els seus serveis de manera no presencial

  • 27 de març de 2020
Image de la noticia

Davant l'expansió del COVID 19 i la declaració de l'estat d'alarma, la Fundació General de la Universitat està a la disposició de l'usuari de manera telemàtica i manté els seus serveis actius de manera no presencial.

La Fundació General de la Universitat de València treballa diàriament per a mantenir els seus serveis actius durant el període de quarantena. 

A causa de la situació excepcional que vivim com a conseqüència de l'expansió del coronavirus i la declaració de l'estat d'alarma, la Fundació General de la Universitat ha posat a disposició dels usuaris diferents recursos per facilitar l'accés de forma no presencial i garantir el millor servei a la comunitat universitària i a la societat en general.

Des de la setmana passada, s'han posat en marxa les eines necessàries per a realitzar el treball des de la distància, comprovant-se que fins al moment totes les eines de comunicació i d'informàtica empleades funcionen de manera satisfactòria.

La cultura de la Universitat de València no deixa de funcionar. Per això, a través de MediaUni, la plataforma de televisió de la Universitat, es pot gaudir de representacions teatrals realitzades a la Sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau, projecció de pel·lícules, conferències, debats, entrevistes o reportatges d'exposicions.

A més, tots els serveis de la Fundació General de la Universitat de València (UVocupació, UVdiscapacitat, Centre Universitari de Diagnòstic i Atenció Primerenca, etc.) es troben en actiu i oferint els seus serveis en aquesta modalitat no presencial. Les dades de contacte dels diferents serveis estan actualitzades en el següent enllaç: https://bit.ly/3dxU0cP