Fundació GeneralUniversitat de ValènciaÀrea d'Activitats Musicals Logo del portal

CONDICIONS LEGALS PER A LA PREINSCRIPCIÓ I INSCRIPCIÓ ELECTRÒNICA DEL CURS ACADÈMIC 2021-22 EN L’ESCOLA CORAL DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

 

1.- INFORMACIÓ GENERAL

1.1 INFORMACIÓ DE L’ESCOLA CORAL LA NAU DE LA UV

L’octubre del 2002 començà aquesta activitat formativa, dirigida especialment al públic infantil. L’Escola Coral La Nau, dirigida per Mònica Perales i Massana, va nàixer amb l’objectiu de donar cabuda a la formació musical infantil en el si de la Universitat, partint de la premissa que la cançó és l’element bàsic per a estructurar el bon ensenyament musical, és un excel·lent mitjà d’expressió voluntària i constitueix un element important de la formació humana. Tots els xiquets i xiquetes tenen capacitat per a cantar. Cantar és una activitat natural,  juntament amb el moviment i la paraula; per tant, el fet de cantar hauria d’esdevenir un fet quotidià i habitual. La cançó desenvolupa la percepció auditiva i les experiències emocionals, físiques i mentals, sempre que estiga ben dirigida. A més, el cant coral com a treball en equip, desperta el sentiment de solidaritat: escoltar, veure i viure des del conjunt.

Cal destacar que l’Escola té com un objectiu didàctic l’ús del valencià i la promoció de la música valenciana; el seu repertori inclou peces populars i d’autor, sempre per a veus blanques.

A partir de l’octubre del 2005 es van afegir als assaigs classes de lectura musical per als grups Garbí i Tramuntana, a càrrec de la professora Inmaculada Mirapeix, amb l’objectiu de millorar la qualitat pedagògica de l’Escola.

L’Escola assaja regularment al Col·legi Major Rector Peset, que ha estat el marc de la majoria dels seus concerts; encara que a més ha actuat a diversos llocs de la Universitat de València: Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic, Capella de la Sapiència, Sala Charles Darwin del Campus de Burjassot. I també, ha portat el nom de la Universitat a  importants  auditoris de la Comunitat Valenciana com:  l’Auditori TAMA d’Aldaia, Teatre Romà de Sagunt, Palau de la Música de València, Palau de les Arts Reina Sofia, etc. 

Des del 2003 l’Escola Coral La Nau realitza una trobada al any  en col·laboració amb altres escoles corals (Escola Coral de la Unió Musical d’Almansa, Schola Cantorum d’Aldaia i  Cor Melisma de l’Escola de Música Camp de Morvedre) per a fer música junts i així poder abastar un repertori diferent al que habitualment poden realitzar en els seus cors. Aquesta experiència els ha portat a fer estrenes de diferents cantates: Les tres locomotores de Reimund Hess, Issunboshi i  La quimera del tiempo de Diego Alamar, El Patge Saguntí de Josep R. Gil-Tàrrega, Érase una vez en Almansa de Sonia Megías , L´origen dels núvols de Josep R. Gil-Tàrrega, Definitio de Juan Luis Martínez, L´ocell daurat de Frederic Mompou, entre d’altres.

En definitiva, tot un repte didàctic i musical ben consolidat que a més té un altre objectiu tan important o més que l’artístic: l’objectiu social de promocionar la  participació activa dins de la Universitat dels fills dels PAS i PDI  de la Universitat, així com des de col·lectius afins com Amics i Antics Alumnes. A més, les portes de la nostra Escola estan obertes al públic en general, la qual cosa ajuda sens dubte a difondre la imatge de la Universitat com a centre creador i promotor de la cultura.

 

1.2. INFORMACIÓ DEL TITULARS I GESTORS DEL SERVEI

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI), s’informa que l’entitat titular del servei és la Universitat de València i que la Fundació General de la Universitat de Valencià (FGUV) realitzarà gestions economicoadministratives per al desenvolupament de l’activitat. A continuació s’amplia aquesta informació:

 • L’ACTIVITAT

L’Escola Coral la Nau de la Universitat de València (d’ara endavant la Escola Coral la Nau) és una agrupació coral integrada per xiquets i xiquetes de finalitat formativa que desenvolupa mitjançant assaigs, concerts i trobades amb altres corals.

 • TITULAR DE L’ACTIVITAT

La UNIVERSITAT DE VALÈNCIA-ESTUDI GENERAL (d’ara endavant, la UNIVERSITAT DE VALÈNCIA) és la institució titular de l’Escola Coral la Nau de la UV.

Edifici del Rectorat

Av. Blasco Ibáñez, 13

46010 València

NIF Q4618001D

Telèfon: 963531071

Fax: 963531077

 

 • TITULAR DE LA PÀGINA WEB I LA GESTIÓ ADMINISTRATIVA

FUNDACIÓ GENERAL DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA  (d'ara endavant, FGUV) és la entitat titular de la pàgina web http://www.fundaciouv.es, en que s'allotja el servei de preinscripió i inscripció de l’Escola Coral la Nau de la UV i és l’ encarregada de gestionar-les a  través de l’Àrea d’Activitats Musicals

 • NIF: G-46980207
 • Domicili social: carrer Amadeu de Savoia núm. 4 (46010), València
 • Inscrita en el Registre de Fundacions de la Comunitat Valenciana 79 (V)
 • Correu electrònic: fguv@uv.es

 

Informació de contacte:

Àrea d’Activitats Musicals

Fundació General de la Universitat de València (FGUV)

C/ Amadeu de Savoia, 4-4a planta

46010 València

Tel. 96 398 31 96

Fax. 96 353 10 77

www.fundacio.es/aam/

correu electrònic: pam@uv.es

 

2.- FORMACIÓ DE L’ESCOLA CORAL LA NAU DE LA UV

2.1 OBJECTIUS

L’ús del valencià i la promoció de la música valenciana, el seu repertori inclou peces populars i d’autor, sempre per a veus blanques.

 

2.2 GRUPS

La nostra escola té tres grups d’alumnes distribuïts per edats:

COR MESTRAL Per a un grup com a màxim de vint alumnes, des dels 4 anys fins a 1r de primària.

COR GARBÍ Per a un grup com a màxim de trenta alumnes, des de 2n fins a 6è de primària.

COR TRAMUNTANA Per a un grup com a màxim de vint-i-cinc alumnes, a partir de l’ESO.

 

2.3 METODOLOGIA

Els tres grups realitzen un sessió formativa setmanal, a més de participar en concerts, estatges intensius i trobades amb altres cors infantils. En concret, amb caràcter setmanal d’octubre a juny realitzen les següents sessions:

 • El Cor Mestral una sessió d’assaig de 45 min.
 • El Cor Garbí una sessió d’assaig de  45 min i un altra sessió de 45 min de lectura musical que es realitzarà mitjançant la plataforma CLASSROOM de Google, 
 • o de manera presencial si la situació sanitària ho permeteix.
 • El Cor Tramuntana una sessió setmanal d’assaig de  55 min i un altra sessió de 45 min de lectura musical que es realitzarà mitjançant la plataforma CLASSROOM de Google, o de manera presencial si la situació sanitària ho permeteix .

 

2.4 QUOTA:

• Fills dels membres de la Universitat de València i membres del col·lectiu Alumni UV:

Cor Mestral, 60 € per trimestre

Cors Garbí i Tramuntana, 80 € per trimestre

• Públic en general:

Cor Mestral, 72 € per trimestre

Cors Garbí i Tramuntana, 92 € per trimestre

L’activitat que està programada perquè els alumnes hi assistisquen durant tot el curs, dura tres trimestres. Es girarà un rebut per la quota corresponent, a l ‘inici de cada trimestre (octubre-desembre 2021, gener-març i abril- juny de 2022).

 

2.5 REQUISITS PER ALS CANDIDATS:

Trobar-se en la franja d’edat que corresponga a cada grup.

 

2.6 SERVEIS OFERTS:

 • Formació pedagògica i musical especialitzada en cant coral.
 • Reconeixement acadèmic per als estudiants de la Universitat de València (2 crèdits ECTS) per l’assistència amb regularitat a un mínim del 80% de les activitats de l’Escola Coral la Nau de la UV del curs acadèmic 2021-2022 complet.

 

3.- PROCÈS D’INSCRIPCIO DE L’ESCOLA CORAL LA  NAU DE LA UV

3.1. PREINSCRIPCIÓ:

COR MESTRAL (DES DELS 4 ANYS FINS A 1R DE PRIMÀRIA)

El procés de preinscripció del curs 2021-22 per al cor Mestral, comença a partir el dia 10/05/21 i finalitza el dia 10/06/21. Per a preinscriure-s’hi, cal emplenar el formulari de preinscripció.En cap cas, l’enviament de la preinscripció suposarà la reserva definitiva de la plaça. En el cas que s'ocupen totes les places, s'obrirà una llista d'espera que es mantindrà vigent fins al dia 1 d'abril de 2022, per si hi haguera alguna baixa. Per a cursos pròxims, caldrà tornar a fer la preinscripció.

Formulari de preinscripció

El procés d’adjudicació de les places per al Cor Mestral es fa per ordre alfabètic (de les tres primeres lletres del primer cognom i de les dos primeres lletres del nom del xiquet/a tal i com figura al llibre de família), començant enguany per la lletra F, segons el resultat del sorteig (Resolució del 16 d’abril de 2021 de la vicepresidenta executiva de la Fundació General de la Universitat de València).

A partir del dia 11/06/21 s’enviarà, per correu electrònic, a cadascuna de les persones sol·licitants, el resultat de l’adjudicació de la plaça que corresponga a la persona inscrita,  junt amb les indicacions per a formalitzar la matrícula, o la comunicació d’haver quedat en llista d’espera, si és el cas.

CORS GARBÍ I TRAMUNTANA (A PARTIR DE 2N DE PRIMÀRIA)

El procés de preinscripció del curs 2021-22 per als cors Garbí i Tramuntana comença a partir del 10/05/21 i l’ordre de preinscripció serà per ordre d’arribada dels formularis.

El termini de preinscripció per al grup o per als grups en què queden places vacants estarà obert fins que s’ocupen totes les places.

Per a preinscriure-s’hi, cal emplenar el formulari de preinscripció adjunt. En cap cas, l’enviament de la preinscripció suposarà la reserva definitiva de la plaça.

En el cas que s’ocupen totes les places s’obrirà una llista d’espera que es mantindrà vigent fins al dia 1 d’abril de 2022, per si hi haguera alguna baixa. Per a cursos vinents, caldrà tornar a fer la preinscripció.

Formulari de preinscripció

A partir de la recepció del formulari s’enviarà, per correu electrònic, a cadascuna de les persones sol·licitants la confirmació de la  plaça corresponent, junt amb les indicacions per a formalitzar la matrícula, o la comunicació d’haver quedat en llista d’espera, si és el cas.

 

AVÍS IMPORTANT:

En cas que la pandèmia de la COVID-19 impedisca les sessions presencials de l’Escola Coral la Nau, la formació continuarà amb caràcter virtual, fins que la situació ho permeta.

 

3.2. INSCRIPCIÓ DE NOUS/NOVES I ANTICS O ANTIGUES ALUMNES:

Nous i noves alumnes

El procés de matrícula per a les places adjudicades, una vegada rebuda la comunicació per correu electrònic de l’adjudicació de la plaça, es durà a terme amb l’enviament del següent formulari:

https://forms.gle/CYngt921KftCeMPC6

Per a emplenar aquest formulari es necessita un compte de Gmail, si no es disposa de compte de Gmail es pot crear en el següent link  https://accounts.google.com/signup/v2/webcreateaccount

Si en qualsevol cas no és possible la creació d´un compte de Gmail, caldrà emplenar el següent formulari, que no permeteix l’enviament de documentació adjunta, i amb el que no es necessita tenir un compte de Gmail.

https://forms.gle/oqHBb232hxZWXkLv7

 i enviar enviar un mail a pam@uv.es  amb la documentació que cal aportar xifrada. Per a xifrar la documentació es pot consultar el següent link, on hi ha alguns exemples: https://www.redeszone.net/tutoriales/seguridad/encriptar-archivos-7zip-winrar/

 La documentació que cal aportar és la següent:

 • Llibre de família o document que acredite la representació
 • Ordre de domiciliació de deute directe SEPA, que el personal de l´Àrea facilitarà a les persones sol·licitants, sols en el cas de que no disposen de compte de Gmail.
 • SIP del xiquet/a.
 • DNI del xiquet/a.
 • DNI del pare/mare/tutor/a legal

–En el cas de fills/filles de membres de la Universitat de València, i per tal de justificar-ne la vinculació a la comunitat universitària:

PDI/PAS: Carnet de PDI/PAS (o fotocòpia de l’última nòmina o certificat del servei de personal corresponent).

Estudiants de la Universitat de València:  Carnet d’estudiant.

Col·lectiu Alumni UV: Carnet acreditatiu de membre del col·lectiu Alumni UV.

Les places que no es confirmen amb la documentació requerida, dins del termini i normes corresponents, passaran automàticament a les persones de la llista d’espera. 

Antics i antigues alumnes de l’Escola Coral

En cas dels antics o antigues alumnes, únicament serà necessari emplenar el formulari del següent link per a la renovació de la plaça:

https://forms.gle/guiKmXQkALoFACwx9

Per a emplenar aquest formulari es necessita un compte de Gmail, si no es disposa de compte de Gmail es pot crear un en el següent link  https://accounts.google.com/signup/v2/webcreateaccount

 o enviar un mail a pam@uv.es  amb la documentació que cal aportar xifrada. Per a xifrar la documentació es pot consultar el següent link, on hi ha alguns exemples: https://www.redeszone.net/tutoriales/seguridad/encriptar-archivos-7zip-winrar/

En cas de canvi de la domiciliació bancària respecte al curs anterior, caldrà adjuntar el document SEPA que es troba a l’apartat Dades de la/del titular del compte bancari/mare/pare/tutor/a legal del formulario, emplenat i signat.

Una vegada rebut aquest formulari, es remetrà un correu electrònic amb la confirmació de la inscripció com a membre de l’any acadèmic en curs.

En cas que es produïsca la devolució del rebut trimestral, s’haurà de fer una transferència bancària per l’import d’aquest. Si no es procedeix a la transferència en un termini de màxim 7 dies després de la notificació, es perdrà la plaça.

D’altra banda, les/els alumnes que no hagen complit els requisits d’assistència no tindran dret a la convalidació dels crèdits establerts en el punt 2.6.

 

4. PLANIFICACIÓ DELS ASSAIGS:

Els assaigs es fan a l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic (Carrer de Quart, 80, de València), cada dilluns, des del 4 d'octubre de 2021 fins al 13 de juny de 2022, excepte festius escolars, amb l’horari següent:

Hora

Activitat

Lloc

17.45-18.30

Assaig Cor Mestral

Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic

18.40-19.25

Assaig Cor Garbí

Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic

19.35-20.30

Assaig Cor Tramuntana

Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic

 

LECTURA MUSICAL

Al mes de setembre de 2021 informarem si les classes de Lectura musical es realitzen presencialment o de manera virtual, en funció de l’evolució de la pandèmia de la COVID-19. Si es realitzaren presencialment, les classes tindrien lloc cada dilluns, des del 4 d'octubre de 2021 fins al 13 de juny de 2022, excepte festius escolars, amb l’horari següent:

Hora

Activitat

LLoc

17.45-18.30

Lectura Musical Cor Garbí I

Aula Cavanilles del Jardí Botànic

18.40-19.25

Lectura Musical Cor Tramuntana

Aula Cavanilles del Jardí Botànic

19.35-20.20

Lectura Musical Cor Garbí II

Aula Cavanilles del Jardí Botànic

 

En cas que les classes tingueren que ser virtuals, es realitzarien mitjançant la plataforma CLASSROOM de Google, cada dimecres des del 6 d’octubre de 2021 fins al 13 de juny de 2022, excepte festius escolars, en el següent horari:

Hora

Activitat

LLoc

18:00-18:45

Lectura Musical Cor Garbí

CLASSROOM de Google

18:45-19:30

Lectura Musical Cor Tramuntana

CLASSROOM de Google

 

5. DESISTIMENT

D’acord amb el que estableix el Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris i altres lleis complementàries, i llevat de les excepcions legalment establertes, l’alumne té dret a desistir de la inscripció en el termini de 14 dies naturals, sense necessitat de justificació i sense cap penalització des de l’endemà de la confirmació de la inscripció.

Per a exercir el dret de desistiment, la persona sol·licitant ha de notificar la seua decisió de desistir de la seua inscripció a través d’una declaració davant la Fundació General de la Universitat de València, per exemple una carta enviada, per fax o correu electrònic a protdadesfguv@uv.es.

 

6. DRETS D’IMATGE

Durant les activitats de L’Escola Coral la Nau de la UV es fan fotografies i/o enregistraments de la imatge dels  membres inscrits, per això en cas de consentir expressament en el formulari d’inscripció, la FGUV pot sense límit geogràfic i per temps il·limitat, fer ús, difusió i explotació de les imatges que siguen fotografiades i gravades en qualsevol suport paper o digital, en mitjans audiovisuals i/o multimèdia, incloent la publicació en els espais web o xarxes socials de la Universitat i/o de la FGUV, amb la finalitat de difondre i documentar les activitats de l’Escola Coral la Nau de la UV.

 

7. MESURES DE SEGURETAT I HIGIENE

Els/les participants hauran de seguir les següents mesures de seguretat i higiene, que es poden consultar a continuació. Els/les participants accepten aquest Protocol i s'obliguen a complir-lo, assumint la responsabilitat d'acudir a l'esdeveniment adoptant les referides mesures. L’assistència a l’Escola Coral és voluntària i en cas de pertànyer a un grup de risc vulnerable a la COVID19 s’assumiran els possibles riscos derivats de l’activitat.

PROTOCOL COVID19 PARTICIPANTS ESCOLA CORAL LA NAU

 • S’informa al/la participant que les seues dades personals se recolliran  per si cal utilitzar la informació per a un control epidemiològic.
 • Totes les inscripcions es faran on-line.
 1.  No podran assistir a l’Escola Coral:
 • Les persones amb símptomes compatibles amb la COVID19 (febre, tos, dificultat per a respirar, malestar general, cefalea, diarrea, disminució del gust i de l’olfacte, dolors musculars i vòmits, entre d’altres)
 • Les persones a qui se’ls haja diagnosticat la malaltia   i que no hagen finalitzat  el període d’aïllament
 • Les persones que es troben en període d’aïllament domiciliari per haver tingut contacte estret amb alguna persona amb símptomes o diagnosticada de COVID19 en els últims 14 dies abans de la realització de l’activitat
 • Si està a l’espera del resultat d’una prova diagnòstica de COVID19
 • Així mateix, es revisarà l’estat de salut del/la participant diàriament abans de la seua assistència i es comunicarà qualsevol incidència que puga sorgir per a prendre les mesures de prevenció necessàries.
 1. És obligatori l'ús de mascareta homologada per a l'assistència a L’Escola Coral la Nau. No es permet l'ús de màscares amb vàlvula d'exhalació.
 2. Les persones encarregades del lliurament i recollida dels menors han d'usar mascareta homologada i no podran accedir als espais on es desenvolupen les activitats, excepte casos excepcionals i justificats. L’ Escola Coral la Nau es reserva, no obstant això, la modificació en l'organització d'horaris d'entrada i eixida i accés als espais, segons l'evolució epidemiològica del moment.
 3. Durant l'accés i estada en el centre es respectaran les mesures de prevenció generals:
 • Mantindre una bona higiene de mans (utilització de gel hidroalcohòlic) i respiratòria
 • Mantindre distància de seguretat
 • Ús correcte de la mascareta
 1. Se seguirà qualsevol altra instrucció específica que es puga donar més endavant en matèria d'organització i prevenció en l’Escola Coral la Nau,en raó de la situació epidemiològicaque existisca en aquellmoment.

 

SÍMPTOMES  COVID19

Si durant el desenvolupament de l’activitat, el/la menor desenvolupara símptomes compatibles amb la COVID19, s’informarà immediatament la seua família perquè procedisca a recollir-lo/la com més prompte millor.

 

8. PROTECCIÓ DE DADES

POLÍTICA DE PRIVADESA BÀSICA

RESPONSABLE

UNIVERSITAT DE VALÈNCIA-ESTUDI GENERAL

ENCARREGAT

FUNDACIÓ GENERAL DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

FINALITAT

 1. Gestió tècnica i producció de l´Escola Coral La Nau de la Universitat de València
 2. Control de la pandèmia mitjançant un registre d'assistents que es posarà a la disposició de les autoritats sanitàries si així ho requeriren. Base legal: article 6.1.e) del RGPD: garantia de l’interès públic de control de la pandèmia i el compliment de les obligacions legals imposades pel Reial decret llei 21/2020, de 9 de juny, de mesures urgents de prevenció, contenció i coordinació per a fer front a la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, i per la RESOLUCIÓ de 17 de juliol de 2020, de la consellera de Sanitat Universal i Salud Pública, de modificació i adopció de mesures addicionals i complementàries de l'Acord de 19 de juny, del Consell, sobre mesures de prevenció enfront del Covid-19.

LEGITIMACIÓ

Execució d´un contracte

DESTINATARIS

Es preveuen les següents comunicacions de dades: 

(I) A la directora de l’Escola  Coral la Nau de la UV: Mònica Perales i Massana.

(II) A la professora de Llenguatge Musical de l’Escola Coral: Inmaculada Mirapeix

(III) A l’entitat bancària Banc Santander per a la gestió dels pagaments que corresponguen.

(IV) A l’entitat asseguradora per a la gestió de les contingències previstes en l’assegurança.

(V) Les establides per obligació legal

TRANSFERÈNCIA INTERNACIONAL

Es preveu  la transferència internacional a WhatsApp Inc. per al Servicio de WhatsApp business en Activitats Musicals disponible per als membres de les agrupacions.

DRETS

Els/les usuaris/es que proporcionen les seues dades personals tenen dret a sol·licitar-hi l’accés i a la seua rectificació o supressió, o la limitació del seu tractament, o a oposar-s’hi, així com el dret a la portabilitat de les dades. Les persones interessades poden exercir els seus drets mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a protdadesfguv@uv.es, o bé mitjançant un escrit acompanyat de còpia d’un document d’identitat i, si s’escau, documentació acreditativa de la sol·licitud, adreçat a:FUNDACIÓ GENERAL DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA, c/ d’Amadeu de Savoia, 4 (46010) València Assumpte: Escola Coral

POLÍTICA AMPLIADA

Per a més informació sobre la política de privadesa de de l’Escola Coral la Nau podeu accedir al següent enllaç.