Fundació GeneralUniversitat de ValènciaÀrea d'Activitats Musicals Logo del portal

COR MESTRAL (DES DELS 4 ANYS FINS A 1R DE PRIMÀRIA)

El procés de preinscripció del curs 2021-22 per al cor Mestral, comença a partir el dia 10/05/21 i finalitza el dia 10/06/21. Per a preinscriure-s’hi, cal emplenar el formulari de preinscripció adjunt. En cap cas, l’enviament de la preinscripció suposarà la reserva definitiva de la plaça. En el cas que s'ocupen totes les places, s'obrirà una llista d'espera que es mantindrà vigent fins al dia 1 d'abril de 2022, per si hi haguera alguna baixa. Per a cursos pròxims, caldrà tornar a fer la preinscripció.

El procés d’adjudicació de les places per al Cor Mestral es fa per ordre alfabètic (de les tres primeres lletres del primer cognom i de les dos primeres lletres del nom del xiquet/a tal i com figura al llibre de família), començant enguany per la lletra F, segons el resultat del sorteig (Resolució del 16 d’abril de 2021 de la vicepresidenta executiva de la Fundació General de la Universitat de València).

A partir del dia 11/06/21 s’enviarà, per correu electrònic, a cadascuna de les persones sol·licitants, el resultat de l’adjudicació de la plaça que corresponga a la persona inscrita,  junt amb les indicacions per a formalitzar la matrícula, o la comunicació d’haver quedat en llista d’espera, si és el cas.

CORS GARBÍ I TRAMUNTANA (A PARTIR DE 2N DE PRIMÀRIA)

El procés de preinscripció del curs 2021-22 per als cors Garbí i Tramuntana comença a partir del 10/05/21 i l’ordre de preinscripció serà per ordre d’arribada dels formularis.

El termini de preinscripció per al grup o per als grups en què queden places vacants estarà obert fins que s’ocupen totes les places.

Per a preinscriure-s’hi, cal emplenar el formulari de preinscripció adjunt. En cap cas, l’enviament de la preinscripció suposarà la reserva definitiva de la plaça.

En el cas que s’ocupen totes les places s’obrirà una llista d’espera que es mantindrà vigent fins al dia 1 d’abril de 2022, per si hi haguera alguna baixa. Per a cursos vinents, caldrà tornar a fer la preinscripció.

A partir de la recepció del formulari s’enviarà, per correu electrònic, a cadascuna de les persones sol·licitants la confirmació de la  plaça corresponent, junt amb les indicacions per a formalitzar la matrícula, o la comunicació d’haver quedat en llista d’espera, si és el cas.

 

AVÍS IMPORTANT:

En cas que la pandèmia del COVID-19 impedisca les sessions presencials de l’Escola Coral la Nau, la formació continuarà amb caràcter virtual, fins que la situació ho permeta.

 

Formulari de preinscripció a l'Escola Coral la Nau curs 2021-2022 

 

 

Fullet  Informatiu Escola Coral la Nau Curs 2021-2022