Fundació GeneralUniversitat de ValènciaÀrea d'Activitats Musicals Logo del portal

  • Escola Coral de UV

Cor Mestral (des del 4 anys fins a 1r de primària)

Del 21/05/19 al 14/06/19

El procés de preinscripció del curs 2019-20 per al cor Mestral, comença a partir el dia 21/05/19 i acaba el dia 14/06/19.

Per a preinscriure-s’hi, cal emplenar el formulari de preinscripció  o acudir a l’oficina de l’Àrea d´Activitats Musicals (c/ Amadeu de Savoia, 4-4a planta. 46010 – València), de dilluns a divendres, de 9 a14 h. En cap cas, l’enviament de la preinscripció suposarà la reserva definitiva de la plaça.

El procés d’adjudicació de les places es farà per ordre alfabètic (de les tres primeres lletres del primer cognom i de les dos primeres lletres del nom del xiquet/a tal i com figura al llibre de família), començant enguany per la lletra Y, segons el resultat del sorteig (Resolució del 9 de maig de 2019 del vicepresident executiu de la Fundació General de la Universitat de València).

A partir del 17 de juny de 2019 s’enviarà, per correu electrònic, a cadascuna de les persones sol·licitants el resultat de l’adjudicació de la plaça que pertoque a la persona preinscrita. La llista d’espera resultant es mantindrà vigent fins al dia 1 d’abril de 2020, per si hi haguera alguna baixa. Per a cursos vinents, caldrà tornar a fer la preinscripció.

El procés de matrícula per a les places adjudicades per al Cor Mestral es durà a terme del 18 al 28 de juny de 2019, de 9 a 14 hores, a l’oficina de l’Àrea (c/ Amadeu de Savoia, 4-4a planta. 46010 – València) aportant la documentació corresponent.

Cors Garbí i Tramuntana (a partir 2n de primària)

El procés de preinscripció del curs 2019-20 per als cors Garbí i Tramuntana comença a partir del 21/05/19 i l’ordre de preinscripció serà per ordre d’arribada dels formularis.

 A partir de la recepció del formulari s’enviarà, per correu electrònic, a cadascuna de les persones sol·licitants la confirmació de la   plaça corresponent, junt amb les indicacions per a formalitzar la matrícula.

El termini de preinscripció per al grup o per als grups en què queden places vacants estarà obert fins que s’ocupen totes les places.

En el cas que  s’ocupen totes les places s’obrirà una llista d’espera que es mantindrà vigent fins al dia 1 d’abril de 2020, per si hi haguera alguna baixa. Per a cursos vinents, caldrà tornar a fer la preinscripció.

El procés de matrícula per als grups Garbí i Tramuntana es durà a terme a partir del 21 de maig de 2019 de 9 a 14 hores, a l’oficina de l’Àrea (c/ Amadeu de Savoia, 4-4a planta. 46010 – València) aportant la documentació corresponent.

  • Condicions legals de l’Escola Coral La Nau (enllaç FG)

Preinscipció Escola Coral La Nau Curs 2019-2020

Tres primeres lletres del primer cognom del xiquet/a *
Dos primeres lletres del nom del xiquet/a *
Data de naixement (dd/mm/aaaa)
Cognoms i nom mare/pare *
Cognoms i nom pare/mare *
Telèfon fix
Mòbils *
E-mail *
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies