Fundació GeneralUniversitat de ValènciaÀrea d'Activitats Musicals Logo del portal

El procés de preinscripció del curs 2020-21 per als cors Mestral (des dels 4 anys fins a 1r de Primària), Garbí i Tramuntana (a partir de 2n de Primària) començarà a partir del 28/09/20 i romandrà obert fins que s'ocupen totes les places. L'ordre de preinscripció serà per ordre d’arribada dels formularis. Per a preinscriure-s’hi, cal emplenar el formulari de preinscripció  adjunt. En cap cas, l’enviament de la preinscripció suposarà la reserva definitiva de la plaça.

 A partir de la recepció del formulari s’enviarà, per correu electrònic, a cadascuna de les persones sol·licitants la confirmació de la  plaça corresponent, junt amb les indicacions per a formalitzar la matrícula.

En el cas que  s’ocupen totes les places s’obrirà una llista d’espera que es mantindrà vigent fins al dia 1 d’abril de 2021, per si hi haguera alguna baixa. Per a cursos vinents, caldrà tornar a fer la preinscripció.

AVÍS IMPORTANT:

En cas que la pandèmia del COVID-19 impedisca les sessions presencials de l’Escola Coral la Nau, la formació continuarà amb caràcter virtual, fins que la situació ho permeta.

Preinscripció Escola Coral La Nau Curs 2020-2021

Tres primeres lletres del primer cognom del xiquet/a *
Dos primeres lletres del nom del xiquet/a *
Data de naixement (dd/mm/aaaa)
Cognoms i nom mare/pare *
Cognoms i nom pare/mare *
Telèfon fix
Mòbils *
E-mail *