Fundació GeneralUniversitat de ValènciaÀrea d'Activitats Musicals Logo del portal

L’Escola Coral la Nau és una agrupació coral formada per xiquets i xiquetes des de segon de Primària fins a quart de l'E.S.O. El cor realitza un assaig setmanal els dilluns per la vesprada en horari de 18:00 a 19:15 hores, al Col·legi Major Rector Peset ( Pl. del Forn de Sant Nicoau, 4), a més a més de concerts, estatges corals, intercanvis amb altres cors infantils, etc.

PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2024-2025

El procés de preinscripció del curs 2024-2025 comença a partir del 20/05/24 i l’ordre de preinscripció serà per ordre d’arribada dels formularis. Per a preinscriure-s’hi, cal emplenar el formulari de preinscripció adjunt.

Formulari de preinscripció

En cap cas, l’enviament de la preinscripció suposarà la reserva definitiva de la plaça. En el cas que s'ocupen totes les places, s'obrirà una llista d'espera que es mantindrà vigent fins al dia 1 d'abril de 2025, per si hi haguera alguna baixa. 

A partir de la recepció del formulari s’enviarà, per correu electrònic, a cadascuna de les persones sol·licitants la confirmació de la  plaça corresponent, junt amb les indicacions per a formalitzar la matrícula, o la comunicació d’haver quedat en llista d’espera, si és el cas.

El termini de preinscripció per al grup o per als grups en què queden places vacants estarà obert fins que s’ocupen totes les places.

Fullet de l'Escola Coral la Nau curs 2024-2025