Fundació GeneralUniversitat de ValènciaÀrea d'Activitats Musicals Logo del portal

A 10 anys entra a formar part de l’Escola Coral de Quart de Poblet. Motivada pel cant coral, comença els estudis musicals de cant i piano. Llicenciada en Psicologia, diplomada en Magisteri i professora de música (especialitat de cant) pel Conservatori de Riba-roja de Túria, amplia la formació amb un màster postgrau de Logopèdia.

Assisteix a classes de cant amb F. Kraus, P. Moral, C. Marqués i Ll. Martínez, i acudeix  a  cursos de pedagogia musical impartits per J. Wuytak, M. Perales i C. Contreras. Realitza cursos de direcció coral amb J. R. Gil-Tàrrega, J. Martínez, M. Oca, E. De la Linde i M. Perales.

Ha format part del Cor del Taller d’Òpera del Palau de la Música de València, de la Coral Villanella i del Cor Puccini. Actualment forma part del cor de dones  «A cau d’orella» i col·labora cantant puntualment en diverses agrupacions corals com l’Orfeó Veus Juntes de Quart de Poblet i l’Orfeó d’Aldaia.

Ha impartit classes de tècnica vocal, llenguatge musical i música i moviment a l’AM l´Amistat de Quart de Poblet, CEMA d’Alaquàs,  EM Camp de Morvedre i a l’Escola de Música Moderna de Quart de Poblet, i ha participat en el muntatge i la posada en escena d’audicions per a escolars organitzades per l’Auditori de Torrent des del curs 2001 fins al  2010.

Ha dirigit la Coral Infantil del Barri del Crist, l’EC Aubada (Aldaia), la Coral Polifònica Jesús i Maria, la coral de persones majors Harmonia d’Aldaia i la coral del Ceam Jorge Juan.

Actualment dirigeix el Cor de la Banda Primitiva de  Paiporta i la Coral Cantábile (Xest-Godelleta). És mestra i directora del cor infantil del col·legi Ntra. Señora del Socorrro de Benetússer.