Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

 

CUNAFF ESPORT, és un Gimnàs Adaptat, que aposta per l'exercici terapèutic personalitzat i guiat com a complement fonamental per a la recuperació dels pacients, tant amb mal neurològic adquirit o innat com amb problemes múscul esquelètic. El nostre equip de Fisioterapeutes i Preparadors Físics especialitzats acompanyen i guien al pacient setmanalment en rutines d'1 o 2 dies.

Per a la teua inscripció realitzarem una primera valoració per a conéixer les teues aptituds i autonomia. Gràcies a això, podem valorar l'admissió i ens permet dissenyar un pla de treball personalitzat que s'anirà modificat al llarg del temps sobre la base de la teua evolució. 

Les sessions tenen una duració aproximada d'hora i mitja en les quals gràcies al nostre ampli equipament i equip de professionals, permeten combinar exercicis tant de millora de la força muscular, com a treball de resistències juntament amb equilibri i marxa.

Com tots els nostres serveis, el nostre Gimnàs és també el lloc de pràctiques d'alumnes de Grau en Fisioteràpia, Grau de Ciències de l'Activitat Física i esport i de diferents màsters oficials de la Universitat de València.

Un espai amb vocació de servei i formació on el nostre equip ofereix un gran nivell de professionalitat i qualitat humana.