Alumni UVGeneral FoundationUniversity of Valencia Logo del portal

Curs: 'Emprenent en l'Economia del Donut'

El Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, a través del Campus UVemprén-Santander Universidades, presenta la primera edició del curs “Emprenent en l’Economia del Dònut”, que pretén apropar aquesta filosofia a l’estudiantat de la Universitat per tal de lluitar contra la desigualtat i fomentar la sostenibilitat.

 

El concepte “Economia del Dònut” va ser creat per la investigadora Kate Raworth (Oxford University), i pretén reformular els fonaments de la visió econòmica tradicional per a incorporar l'esfera social i mediambiental al plantejament clàssic basat purament en el creixement econòmic. D'aquesta manera, es proposa reduir desigualtats i garantir la sostenibilitat ambiental.

En aquesta línia, el workshop “Emprenent en l'Economia del Dònut”, que tindrà una metodologia eminentment pràctica, vol acostar aquest nou plantejament de mercat a l'ecosistema emprenedor universitari, debatent sobre les oportunidades i reptes associats al dònut. Així, els objectius principals del curs seran entendre d'una forma senzilla i intuïtiva el funcionament de l'Economia del Dònut, debatre sobre els reptes i oportunitats que aquest nou plantejament econòmic suposa per al talent emprenedor, conéixer casos d'èxit i participar en processos d'ideació estratègica sostenible.

Es podran presentar a aquesta convocatòria totes les persones matriculades en qualsevol grau, màster o doctorat de la Universitat de València durant el curs 2020-21. Així mateix, Banco Santander, patrocinador del Campus UVemprén-Santander Universidades, ofereix la possibilitat d’accedir a beques per a cobrir les despeses de matrícula del curs.

El termini d’inscripció per a la primera edició del curs, que se celebrarà el dia 3 de desembre, romandrà obert fins al 20 de novembre de 2020. Tota la informació sobre la inscripció es pot consultar en aquest enllaç.

 

Date 3 december 2020 at 15:30 to 19:30. Thursday.

 
 
Place

Online

 
Organized by

Campus UVemprén-Santander Universidades.

 

Contact uvempren@uv.es

 
More information