
25 d´abril de 2013. (Activitat subvencionada)
Preu: 20 €
Inscripció: a partir del 9 d’abril
Horari: de 19:00 a 21:00 en “Valencia Club Cocina” (Pl. Sant Felip Neri, 6b - València)
Descripció:No sols de ginebra viu l’home… Descobreix el “perfect serve” del gintònic i aprèn a elaborar també fantàstics còctels amb rom, tequila i brandi de la mà d’un dels asos de la cocteleria espanyola: Hilari Fombuena (Campió d´Espanya de coctelera) Soci de “Hermanos Talens” en “Més que Barmas” compta amb una excel·lent formació i experiència. Ens ensenyarà les tècniques, les begudes i alguns dels seus trucs personals en este taller. T’abelleix?
Ens reunirem en Valencia Club de Cocina, Pl. Sant Felip Neri, 6b - València
Horari: de 19h a 21h.
Les inscripcions es poden fer en la web d’Amics o per telèfon (96 353 10 70). Les inscripcions són efectives quan arriba el comprovant de pagament a les oficines d’Amics. Consulteu les condicions generals a la zona privada.