Logo de la Universitat de ValènciaLogo CSIC Logo del portal

eGUT

Un enorme creixement de la investigació sobre la microbiota intestinal, sovint utilitzant models de rosegadors, ha demostrat àmpliament l'enorme importància dels microorganismes prèviament abandonats per a la nostra salut. No obstant això, la complexitat del sistema planteja un desafiament formidable.
Descripció

Títol: Developing and validating a computational model of the gut microbiota-mucosa interactions to replace and reduce animal experiments

Grup d'investigació: Genètica Evolutiva

Un enorme creixement de la investigació sobre la microbiota intestinal, sovint utilitzant models de rosegadors, ha demostrat àmpliament l'enorme importància dels microorganismes prèviament abandonats per a la nostra salut. No obstant això, la complexitat del sistema planteja un desafiament formidable. La nostra hipòtesi central és que es requereix un model matemàtic per a entendre i predir un sistema tan complex. La nostra meta a llarg termini és reemplaçar i reduir experiments amb animals i millorar el nostre enteniment mitjançant el desenvolupament i l'ús d'una plataforma de modelatge matemàtic general. L'objectiu específic de la beca és desenvolupar un model de la mucosa intestinal com a part del nostre programari eGUT i validar el model amb un model in vitro i un altre model d'insecte així com entrenar a l'estudiant en una gamma d'alternatives als models de rosegadors. Això és oportú ja que la investigació en aquesta àrea utilitzant experiments amb animals està creixent exponencialment. Mitjançant la millora de la ciència, podem aprofitar millor el potencial de eGUT per a, finalment, reemplaçar i reduir aproximadament 75.000 animals per any a nivell mundial.

Finançament global: £90.000
Ref. NC/R001707/1

National Centre for Replacement, Refinement and Reduction of Animals in Research

Investigadors principals no UV

Jan-Ulrich Kreft

Investigadors participants no UV

Andrés Moya

Data d'inici
2018 Octubre
Data de finalització
2021 Setembre
Entitats finançadores:

National Centre for Replacement, Refinement and Reduction of Animals in Research, UK.

Entitats col·laboradores:

University of Birmingham, University of Valencia