Logo de la Universitat de ValènciaLogo CSIC Logo del portal

Aplicació d'enfocaments globals i multidisciplinaris de la Biologia de Sistemes per a la generació de solucions biotecnològiques innovadores a reptes socials i empresarials.
Descripció

Títol: Solucions innovadores de la Biologia de Sistemes.

Grup d'investigació: Unitat d'Innovació

L'objectiu d'aquest projecte és assentar les bases per a crear la UCIE (Unitat Científica d'Innovació Empresarial) de l'I2SysBio i permetre que l'institut aparega en el mapa de la Innovació de la Comunitat Valenciana com una eina d'innovació singular i d'excel·lència per al seu desenvolupament socioeconòmic i la seua visualització en un entorn internacional.

Mitjançant aquest projecte s'ha contractat a un agent d'innovació que ens permetrà:

  • Promoure actuacions orientades al foment de la visibilitat de l'I2SysBio en l'entramat tecnològic i empresarial de la Comunitat Valenciana amb una projecció nacional i internacional.
  • Dur a terme el desenvolupament d'un Pla Estratègic d'Innovació propi i establir les línies d'actuació prioritàries en un marc de qualitat i excel·lència amb l'objectiu de “fer-lo bé, com a principi i des del principi”.

El treball principal de l'Agent d'Innovació adscrit a l'institut consistiria a desenvolupar un pla estratègic per a la cerca, negociació i coordinació de vies de col·laboració entre diferents grups d'investigació (d'aquest o d'altres centres d'investigació i/o tecnològics), així com establir ponts de comunicació amb empreses del sector biotecnològic que podrien estar interessades en l'explotació dels resultats de la investigació o que requereixen d'ajuda per al desenvolupament de programes d'I+D+I, principalment les que es troben en el nostre entorn més pròxim, però no sols elles. Tot això atesa la nostra vocació de gestionar de la forma més eficient possible tots els recursos humans i tecnològics a la nostra disposició per a agilitar la generació de solucions innovadores als diferents problemes que ens plategen les empreses, i també aquells prioritzats per les administracions tant locals, nacionals o internacionals.

Referència: (INNTA1/2020/9) Promoció d'Agents d'Innovació de l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI) dins del Programa de Promoció del Talent de la convocatòria Pla GenT 2020/21.

Generalitat Valenciana - Agència Valenciana de la Innovació

Investigadors principals no UV

José Luis García López

Investigadors participants no UV

Araceli Lamelas

Data d'inici
2020 Juliol
Data de finalització
2021 Desembre
Entitats finançadores:

AVI Agència Valenciana de la Innovació - Generalitat Valenciana