Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Química Orgànica Logo del portal

La Universitat de València s’estén per tota la ciutat de València i per la seua àrea metropolitana sobre tres campus universitaris: el Campus articulat per l’avinguda de Blasco Ibáñez, el Campus dels Tarongers i el Campus de Burjassot-Paterna.

Tres campus ubicats a València i la seua àrea, comunicats físicament a través de la xarxa de metro i de tramvia, que acullen nombrosos instituts d’investigació, les disset facultats i l’Escola Tècnica Superior que conformen l’actual Universitat de València.

Campus de Blasco Ibañez

Distribuït al llarg de l'avinguda de Blasco Ibáñez de València, en aquest Campus es localitzen el Rectorat i els Serveis Centrals de la Universitat, així com la Clínica Odontològica Universitària, el Col·legi Major Lluís Vives, les Biblioteques d'Humanitats "Joan Reglà”, de Ciències de la Salut “Pelegrí Casanova”, de Psicologia i Esport, el Campus d'Esports i les Facultats d'Infermeria i Podologia, Medicina i Odontologia, Geografia i Història, Psicologia, Filosofia i Ciències de l'Educació, Filologia, Traducció i Comunicació, Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i la Facultat de Fisioteràpia.

  • Autobús (EMT): 9, 10, 12, 29, 30, 31, 40, 41, 70, 71, 79, 80, 81, 89, 90
  • Metro: línia 3; parada "Facultats"

Campus de Burjassot - Paterna

Localizat en els termes municipals de Burjassot i de Paterna, aquest Campus, vertebrat amb la resta de Campus Universitaris a través de la xarxa de tramvia, està compost per les Facultats de Matemàtiques, Ciències Biològiques, Química, Física, Farmàcia i Escola Superior d'Enginyeria.

  • Autobús (EMT): 63
  • Tramvia: línia 4; parades "Campus", "V. Andrés Estellés", "TVV" (si vas a l'ETSE) i "Santa Gemma - Parc Científic UV" (Zona B)
  • Metro + bici municipal: línia 1 fins "Empalme" i enllaçar amb el sistema de bicis municipals Mibisi fins a la Fac. de Farmàcia o fins al Parc Científic.

Campus dels Tarongers

És el Campus més recent de la Universitat, construït entorn a les avingudes Ramon Llull i Tarongers, a València.
En aquest Campus estan ubicades les Facultats de Dret, Economia, Ciències Socials i Magisteri.