Universitt d'Estiu de GandiaUniversitat de València Logo del portal

CUINA I TERRITORI: LA SOBIRANIA ALIMENTÀRIA I ELS ODS EN EL PLAT

Amb aquest curs volem reflexionar sobre els aliments que es produeixen, es transformen, es comercialitzen i després els cuinem a les nostres llars. Aliments procedents de l’actual sistema agroalimentari globalitzat i de sistemes agroalimentaris alternatius, arrelats al territori i basant-se en els principis de l’agroecologia. D’on venen els nostres aliments? És sostenible i saludable l’actual sistema agroalimentari globalitzat? Tenim alternatives per a cuinar aliments més nutritius i sostenibles per al planeta?

 

Any/Edició 2022  / 39
Data i hora d'inici 18/07/2022 09:00
Data i hora cloenda 18/07/2022 19:00
Durada 8 hores
Preu Gratuït
Lloc

Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València

C/Tossal, 8. Gandia

Tipus activitat Seminari
Modalitat Presencial matrícula
Idioma Valencià
Coordina/Presenta

Marina Morales Pérez. Centre d'Estudis Rurals i d'Agricultura Internacional (CERAI). Projecte Objectiu Campus Sostenible a la Universitat de València

Programa

- 9-9.15h: Benvinguda al curs

Marina Morales Pérez. Centre d'Estudis Rurals i d'Agricultura Internacional (CERAI). Projecte Objectiu Campus Sostenible a la Universitat de València

- 9.15 - 13h: Taller de cuina sostenible i saludable

Marta Feliu. Cuinera agroecològica

- 15-17h: Producció agroecològica a La Safor

Josep Vicent (Cento) Borrull. Productor agroecològic El Bancalet

- 17-19h: De la producció local a la solució global: sobirania alimentària i ODS

Marina Morales. Centre d'Estudis Rurals i d'Agricultura Internacional (CERAI). Projecte Objectiu Campus Sostenible a la Universitat de València

Entitats Col·laboradores

COL.LABORA:

Projecte Objectiu Campus Sostenible

Inscriu-te