
Amb aquest curs volem reflexionar sobre els aliments que es produeixen, es transformen, es comercialitzen i després els cuinem a les nostres llars. Aliments procedents de l’actual sistema agroalimentari globalitzat i de sistemes agroalimentaris alternatius, arrelats al territori i basant-se en els principis de l’agroecologia. D’on venen els nostres aliments? És sostenible i saludable l’actual sistema agroalimentari globalitzat? Tenim alternatives per a cuinar aliments més nutritius i sostenibles per al planeta?
Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València
C/Tossal, 8. Gandia
Marina Morales Pérez. Centre d'Estudis Rurals i d'Agricultura Internacional (CERAI). Projecte Objectiu Campus Sostenible a la Universitat de València
- 9-9.15h: Benvinguda al curs
Marina Morales Pérez. Centre d'Estudis Rurals i d'Agricultura Internacional (CERAI). Projecte Objectiu Campus Sostenible a la Universitat de València
- 9.15 - 13h: Taller de cuina sostenible i saludable
Marta Feliu. Cuinera agroecològica
- 15-17h: Producció agroecològica a La Safor
Josep Vicent (Cento) Borrull. Productor agroecològic El Bancalet
- 17-19h: De la producció local a la solució global: sobirania alimentària i ODS
Marina Morales. Centre d'Estudis Rurals i d'Agricultura Internacional (CERAI). Projecte Objectiu Campus Sostenible a la Universitat de València
COL.LABORA: