UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Guía jurídica y fiscal del cohousing cooperativo. En la Comunidad Valenciana.
Escuela Cooperativismo Agroalimentario Iniciacion a las Cooperativas Agroalimentarias.
Programa 3 Cicle Jornades.
Aula Empresocial.

L'Aula Empresocial realitza altres activitats dins del seu cicle anual d'activitats, com és la jornada de presentació del llibre que ha publicat l'Aula en 2021: Habitatges Col·laboratius: Estat Actual a la Comunitat Valenciana.

Així mateix, la directora de l'Aula va presentar les publicacions realitzades per l'Aula en el XIV Congrés Internacional de Rulescoop, organitzat pel Centre d'Investigació en Dret, Economia Social i Cooperativa (CIDES) de la Universitat d'Almeria.

D'altra banda, l'Aula Empresocial va participar en el II Fòrum d'Indústria de Sagunt. Van participar en el Fòrum la catedràtica de Dret Tributari i directora de l'Aula Empresocial, Pilar Alguacil; i Antonia Sajardo, professora titular d'Economia Aplicada i membre de l'equip de l'Aula Empresocial.

La directora de l'Aula Empresocial va participar també en la 2ª edició de l'Escola d'Economies Transformadores.

Finalment, la directora de l'Aula va realitzar una ponència en la Jornada “Les societats laborals: una resposta a l'emprenedoria i a la transformació empresarial”. La Jornada estava organitzada per la Federació de Societats Laborals i Empreses Participades (LABORPAR).