.jpg)
Dijous, 13 de febrer a les 18h. Facultat de Geografia i Història
És cada vegada més evident la necessitat que té el sector agrícola d'adoptar nous models que mitiguen de manera efectiva els efectes del canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat. En eixa transició juguen també un paper clau les persones consumidores, valorant i demandat models de producció i aliments més sostenibles.
L'objectiu d'esta taula redona és evidenciar i ressaltar la connexió entre alimentació, biodiversitat, servicis ecosistèmics, valor afegit i rendibilitat.
Presentador/Moderador: José Eugenio Gutiérrez, Delegado Territorial d'Andalusia i Director Life Olivares Vivos de SEO/BirdLife
Participants:
Helena Cifre Coordinadora. Societat Espanyola d'Agricultura Ecològica i Agroecologia (SEAE)
Sergio Belda Miquel (Cap d’Iniciatives Vicerrectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable). Facultat de Ciències Socials, Universitat de València
Juan Carlos Cirera Director Riet Vell S.A.
Bárbara Vázquez de la Oliva Sòcia Fundadora EcoOrgánico T&B
Lloc: Saló de Graus de la Facultat de Geografia i Història, Av. Blasco Ibáñez 28, València.
Horari: 18.00 a 19.30