UV Gandia Logo del portal

Imatge del programa
Lliurament dels Premis UV d’Escriptura de Creació – 19ª edició

El dimarts 20 de desembre, a les 18 h, a la Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau tindrà lloc l’acte de lliurament dels Premis UV d’Escriptura de Creació i la presentació de l’edició impresa de les obres guardonades. 

La 19a edició del certamen literari ha rebut 121 originals i ha guardonat les següents obres: 

  • Poesia passatgera, de Víctor Vila Ramírez, estudiant de Psicologia a la Universitat de València, en la modalitat de Poesia en valencià.
  • La perra de esta casa, de Sara Olivas García, estudiant del Màster en Gènere i Polítiques de Igualtat a la Universitat de València, en la modalitat de Poesia en castellà. 
  • Les metamorfosis (o sobre els canvis que anuncien la fi del món) d’Óscar Palomares Navarro, estudiant del doctorat en Història de l’Art a la Universitat de València, en la modalitat de Narrativa en valencià.
  • La paradoja bélica de las cucarachas, de Toni Díaz Beltrán, estudiant del Màster en Paleontologia Aplicada a la Universitat de València i a la Universitat d’Alacant, en la modalitat de Narrativa en castellà.
  • Karen frente al espejo o El infierno sabe a dulce navideño, de Amancay Moliner Ribeiro, estudiant d’Interpretació Textual a l’ESAD de València, en la modalitat de Teatre.
  • 7:36, 7:37, 7:38, de Javier Antonio Castillo Mora, estudiant de Filosofia a la Universitat de València, en la modalitat de Guió de curtmetratge.

 

L’assistència a l’acte de lliurament i presentació és lliure fins a completar aforament. 

Els Premis UV d’Escriptura de Creació són una iniciativa de la Delegació d’Estudiants i estan organitzats pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), amb la col·laboració de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació i de les Aules de Narratives, de Poesia, d’Arts Escèniques i de Cinema del Vicerectorat de Cultura  i Societat.

 

 

Date 20 december 2022 at 18:00 to 19:00. Tuesday.

 
 
Place

Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau

 
Organized by

Servei d'Informació i Dinamització - Sedi.

www.uv.es/sedi

 

Contact dinamitzacio@uv.es

 
More information