UV Gandia Logo del portal

El Centre Internacional de Gandia reconegut "Entitat amb Cor" per part de Cáritas

  • UVGandia
  • November 22nd, 2022
Image de la noticia

Cáritas Gandia va celebrar dilluns 21 de novembre l'acte de reconeixement a les Empreses i Entitats amb Cor. Una xarxa de la que formen part ja 111 empreses i entitats i a la que, enguany, s'uneix el Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València.

Càritas Gandia va celebrar, el dilluns 20 de novembre, a la Sala de Foment de la ciutat ducal la II Trobada Empreses amb Cor. L'entitat realitza aquesta jornada per a reconèixer a totes les empreses i entitats que han col·laborat amb Càritas Gandia durant el 2022.

Enguany, el Centre Internacional de Gandia també ha rebut el seu reconeixement com a Entitat amb cor per tal d'agrair el suport del centre a la tasca realitzada des de Cáritas Gandia en favor de les persones més vulnerables. 

La Trobada va agrair la seva labor a les 111 empreses que formen part d'aquesta xarxa, 82 d'elles van assistir a l'acte que va comptar amb la participació de l'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i les directores generals de Polítiques Inclusives i Habitatge, María José Cortell i Pura Peris.