UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

  • Globus

Unes 500 corporacions locals valencianes contractaran persones desocupades a partir de 30 anys a través d'Avalem Experiència

Corporacions locals de la Comunitat Valenciana contractaran persones desocupades a partir dels 30 anys.
Corporacions locals de la Comunitat Valenciana contractaran persones desocupades a partir dels 30 anys.

Un total de 500 corporacions locals de la Comunitat Valenciana contractaran persones desocupades a partir dels 30 anys a través de les subvencions EMCORP. Estan emmarcades en el Pla Avalem Experiència, un projecte posat en marxa pel Consell a través de Labora per a impulsar la inserció laboral de persones sense ocupació.

Labora va convocar el passat mes de juny ajudes de 14 milions d'euros per a la contractació de vora 1.000 persones desocupades a partir de 30 anys per part de corporacions locals per a realitzar obres o serveis d'interés general en 2019. El llistat de les entitats beneficiades es pot consultar en la web de Labora.

L'import de les subvencions és de, com a mínim, 17.000 euros i es destinaran al finançament dels costos salarials i la cotització a la Seguretat Social de les persones contractades. Els contractes laborals seran de sis mesos a jornada completa com a mínim.

Les persones participants seran seleccionades per sondeig entre les inscrites com a demandants d'ocupació en els centres de Labora dels municipis corresponents. Tindran prioritat les persones que estiguen realitzant un itinerari d'inserció.

Llista d'enllaços:

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies