Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Ciències Biològiques Logo del portal

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Campus de Burjassot-Paterna de la Universitat de València.

  07/04/20

  La Universitat, tercera d’Espanya en nombre de cites de les seues publicacions científiques, amb més de mig milió

  La Universitat de València (UV) és la tercera universitat espanyola amb major nombre de cites rebudes (531.193) per les seues publicacions científiques i la quarta en nombre d’articles acadèmics publicats (papers), segons el rànquing Incites Essential Science Indicators, que analitza 6.581 institucions de tot el món. Per matèries i pel que fa a nombre de cites, la UV destaca en Ciències Agrícoles, en les posicions 86 del món i 1 d’Espanya; i en Física, 140 mundial i segona estatal.

  [Llegir més]

 • Part de la plataforma d'anàlisi nextspain.uv.es. Crèdit: Giuseppe D’Auria, FISABIO.

  03/04/20

  La Universitat de València, el CSIC i FISABIO impulsen un projecte d’epidemiologia genòmica del nou coronavirus

  El projecte està liderat per Fernando González, catedràtic de Genètica de la Universitat de València i investigador en l’Institut de Biologia Integrativa de Sistemes i en FISABIO, i Iñaki Comas (Institut de Biomedicina de València). En ell participaran més de 40 unitats de microbiologia clínica d’hospitals de tot Espanya i centres de seqüenciació. La plataforma Salut Global del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), cofinançada per la Fundació MAPFRE, ha seleccionat el projecte, juntament amb 11 més, com a part de les iniciatives per a abordar la pandèmia de Covid-19.

  [Llegir més]

 • 03/04/20

  Un tipus de virus d’insectes s’utilitza per detectar infectats per coronavirus i en el desenvolupament de vacunes

  Salvador Herrero, professor de Departament de Genètica de la Universitat de València, ha explicat, en el marc de la lluita contra la Covid-19, les aplicacions d’un tipus de virus, els baculovirus, que infecten únicament insectes. El seu article, publicat en la plataforma de divulgació científica The Conversation, descriu com aquests microorganismes es poden utilitzar en dissenyar vacunes contra la SARS-Cov2 i en diagnosticar individus amb aquest virus.

  [Llegir més]

 • 01/04/20

  Pràctiques Externes: Cancel·lació sessió informativa

  PRÀCTIQUES EXTERNES: CANCEL·LACIÓ SESSIÓ INFORMATIVA

  [Llegir més]

 • 27/03/20

  Per què tenim por del coronavirus?

  Enrique Lanuza, professor del departament de Biologia Cel·lular, Biologia Funcional i Antropologia Física de la Universitat de València, explica en la plataforma de divulgació científica The Conversation l’estructura responsable de la por davant l’amenaça de la COVID-19.

  [Llegir més]

 • 23/03/20

  Atenció al públic no presencial

  En aquests moments i mentre dure la crisi del Coronavirus, la secretaria de la Facultat de Ciències Biològiques només atendrà el públic mitjançant correu electrònic.

  [Llegir més]

 • Grup de l’equip de seqüenciació

  17/03/20

  La Universitat de València i la Fundació Fisabio obtenen els primers genomes complets del virus SARS-CoV2 a Espanya

  L’anàlisi genòmica ha estat duta a terme per la Unitat Mixta en Infecció i Salut Pública de la Universitat de València i la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana Fisabio, el Grup d’Investigació en Epidemiologia Molecular, ambdós liderats per Fernando González Candelas, catedràtic de Genètica i investigador de l’Institut de Biologia Integrativa de Sistemes (I2SysBio) de la Universitat de València i del CSIC, i el Servei de Seqüenciació i Bioinformàtica de Fisabio que coordinen Giuseppe d’Auria i Llúcia Martínez.

  [Llegir més]

 • 11/03/20

  Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria,Campus de Burjassot-Paterna

  Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria, Campus de Burjassot-Paterna, 2 d'abril

  [Llegir més]

 • 05/03/20

  La Facultat de Ciències Biològiques participa en Idees MOTIVEM equip

  La Facultat està representada en aquesta convocatòria mitjançant la coordinació i col·laboració en 25 equips per part de Francisco Javier Aznar Avendaño, Mª Mercedes Fernández Martínez, Mª Jesús García Murria, Eduardo García Roger, Javier Lluch Tarazona, Luis Martinez Gil, José Juan Mateo Tolosa, María Consuelo Pina Pérez, Xavier Ponsoda i Martí, Mª Ángeles Raduán Ripoll i Begoña Renau Morata, professorat del nostre centre.

  [Llegir més]

 • (D’esquerra a dreta) Dolors Corella, Yolanda Picó i Guillermina Font, les tres investigadores de la UV amb l’Índex H mitjà més alt.

  04/03/20

  Díhuit científiques de la Universitat de València, entre les més influents per la seua qualitat investigadora

  Díhuit investigadores de la Universitat de València destaquen per la qualitat de la seua recerca, segons l’Índex H, un indicador de qualitat professional del personal investigador en funció de la quantitat de citacions rebudes pels articles científics publicats. A la província de València, on es compten les investigadores de fins a cinc institucions, les científiques de la Universitat són el 52,94% del total i sobre el conjunt de la Comunitat Valenciana representen el 38,29%.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies