University of Valencia logo Logo Faculty of Biological Sciences Logo del portal

Promoció 1982-87: 40 aniversari de l'inici dels seus estudis de Biologia

  • October 11st, 2022
Image de la noticia

Dissabte passat 1 d'octubre els membres de la promoció 1982-1987 van celebrar el 40 aniversari de l'inici dels seus estudis de Biologia en la Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València.

Durant la preparació de l'esdeveniment va ser possible posar en contacte de nou a 111 antics i antigues estudiants de la Facultat després de molts anys. L'acte va aconseguir reunir 57 d'ells, alguns dels quals es van desplaçar centenars de quilòmetres i durant el mateix es van rebre missatges dels absents, un d'ells acompanyat d'un fado.
Segons assenyala la impulsora de l'acte, Lola Cortes Mayán, “Que es pot dir quan portes 35 anys sense veure'ls i decidim celebrar el 40 aniversari de l'inici de la teua carrera. La nit va ser especial, plena de trobades, amb els teus companys, amb els teus amics, alguns amb els seus amors i uns altres amb el seu va poder haver sigut, però no va ser. Reunir-nos ens ha permès tornar a connectar a les persones que vam ser amb els adults que som ara i ha sigut una sensació meravellosa i embriagadora, tant, tant, que ara, jo almenys, tinc una ressaca emocional que m'estreny la gola. Continuem celebrant la nostra reunió, continuem celebrant la vida, continuem creant nous records junts.”
Transcorregut l'esdeveniment, una altra antiga estudiant, Celeste, utilitzava per a expressar l'ocorregut paraules del poema de Vicent Andrés Estellés “Els flors sense nom”:
M'han retornat moltes il.lusions.
Com un didal d'aigua verda d'ajub
m'han fet sentir més netes els pupil·els,
més clar el cor, més amples els propòsits.

Images: