càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra planteja des de la UV una col·laboració amb ‘Crete’s Culinary Sanctuaries’

  • 8 de juliol de 2022
Cartel de la iniciativa

La directora de la Càtedra de Nova Transició Verda a la Universitat de València, Aurora Pedro, va participar del 5 al 11 de juny en un viatge d’estudis a Creta (Grècia) compartit amb un grup d’estudiantes universitàries de la Universitat de Wisconsin (EEUU), amb l’objectiu de conèixer l’experiència de Grècia en matèria de gastronomia i sostenibilitat, un cas d’especial interès al context mediterrani.

La Càtedra ha proposat desenvolupar algún projecte dintre d’aquesta iniciativa de Crete’s Culinary Sanctuaries.

Al llarg d’aquesta gira d’estudis, els estudiants es van reunir amb més de 20 especialistes residents i van participar a presentacions i visites guiades d llocs arqueològics i històrics; reserves naturals, granges ecològiques i vinyes; pobles tradicionals i tavernes i instal·lacions de producció d’aliments artesanals. A més, van prendre part en diverses demostracions o classes de cuina clarament diferents amb ingredients frescos, locals i ecològics.